آخرین خبرقیمت طلا و سکه امروز 11 آبان / انفجار سکه امامی و بازگشت غول‌های بازار !
2بازدید

مجرمين تحت تعقيب، در زندان بودند

متهم دستگير شده در بازجويي هاي فني ماموران به 4 فقره کيف قاپي ، 9 فقره سرقت منزل ، 12 مورد سرقت خودرو و جمعا به 25 فقره سرقت با همدستي ساير اعضاي باند اعتراف کرد.

تهران‌امروز: اعضای باند سارقان حرفه اي که در مناطق مختلف شهرستان كرج اقدام به سرقت خودرو ، کيف قاپي، سرقت داخل خودرو و شرارت مي کردند دستگير و روانه زندان شدند.

سرهنگ «ناصر اصلاني» فرمانده انتظامي شهرستان کرج در تشريح اين خبر اظهار داشت : در پي دريافت گزارش‌هايي مبني بر اينکه افرادي با تشکيل يک باند شرارت اقدام به انجام انواع جرايم از جمله سرقت خودرو ، کيف قاپي و شرارت در منطقه وحدت مي کنند پيگيري موضوع به طور ويژه در دستور کار ماموران انتظامي قرار گرفت.

اصلاني خاطر نشان ساخت : ماموران انتظامي کلانتري 20 منطقه وحدت با تشکيل يک تيم ويژه عملياتي ، انجام تحقيقات نامحسوس ، چهره نگاري از چهره فرضي متهمان و بازبيني از بانک اطلاعاتي سارقان به اين نتيجه رسيدند که اعضاي اين باند 4 نفر مي باشند که همگي آنها از افراد شرور و سابقه دار هستند .

وي در ادامه افزود : با تلاشهاي شبانه روزي ماموران انتظامي مخفيگاه يکي از متهمان که سردسته اصلي اين باند است شناسايي و با هماهنگي مقام قضايي مخفيگاه وي محاصره و در يک عمليات غافلگيرانه در حالي که قصد داشت از پشت بام فرار کند دستگير شد .

اصلاني افزود : متهم دستگير شده در بازجويي هاي فني ماموران به 4 فقره کيف قاپي ، 9 فقره سرقت منزل ، 12 مورد سرقت خودرو و جمعا به 25 فقره سرقت با همدستي ساير اعضاي باند اعتراف کرد.

فرمانده انتظامي شهرستان کرج گفت : با توجه به اعترافات متهم دستگير شده و به دست آمدن هويت ساير اعضاي باند مشخص شد که 3 نفر همدست اين فرد قبلا به صورت انفرادي و به جرم ارتکاب جرايم ديگر دستگير و روانه زندان شده اند. متهم دستگير شده با تشکيل پرونده جهت سير مراحل قانوني تحويل مراجع قضايي گرديد تا از آن طريق با احضار 3 همدست ديگر وي به جرايم ارتکابي آنها رسيدگي شود .

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.