آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
3بازدید

لاغري بيش از حد امير قطر سوژه شد

پس از کنفرانس مطبوعاتي نيکولا سارکوزي، رئيس جمهوري فرانسه و ميهمانانش در پايان اجلاس "دوستان ليبي" در پاريس، کاهش شديد وزن شيخ حمد بن خليفه آل ثاني، امير قطر به يکي از سوژه‌هاي خبرنگاران حاضر در اين اجلاس تبديل شد.

کاهش ناگهاني وزن امير قطر، توجه خبرنگاران در اجلاس دوستان ليبي در پاريس را به خود جلب کرد.

به گزارش ايسنا پس از کنفرانس مطبوعاتي نيکولا سارکوزي، رئيس جمهوري فرانسه و ميهمانانش در پايان اجلاس "دوستان ليبي" در پاريس، کاهش شديد وزن شيخ حمد بن خليفه آل ثاني، امير قطر به يکي از سوژه‌هاي خبرنگاران حاضر در اين اجلاس تبديل شد.

درحالي که برخي خبرنگاران از بيماري شديد امير قطر خبر دادند، برخي خبرها حاکي از آن است که شايد وي براي کاهش وزن خود به ليپوساکشن و يا رژيم غذايي سخت روي آورده است.

گزارش برخي خبرنگاران نکته‌سنج حاکي از آن است كه در جريان کنفرانس مطبوعاتي سارکوزي که ديويد کامرون، نخست وزير انگليس، اميرقطر، بان کي مون، دبير کل سازمان ملل متحد و حاکمان جديد ليبي حضور داشتند، معاونان امير قطر بارها براي وي آب آوردند و اين امر سوال‌هاي بسياري را درباره احتمال بيماري وي ايجاد کرد.

بر اساس گزارش پايگاه اطلاع‌رساني شبکه العالم، در جريان اين کنفرانس، شيخ حمد بن خليفه آل ثاني بر خلاف گذشته رنگ پريده به نظر مي‌رسيد، و آثار خستگي نيز بر چهره وي آشکار بود.

منابع نزديک به کاخ امير قطر در مصاحبه با نشريه‌هاي آمريکايي اعلام داشتند كه وي به نارسايي کليوي مبتلا شده و دوره‌هاي درماني را نيز در آمريکا گذرانده است.

اين منابع اعلام نکردند که آيا امير قطر پس از اين دوره‌ها درمان شده است يا خير.


تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

عباس۱۳۹۰/۰۶/۱۳ ۱۸:۲۲

کاهش وزن و مصرف آب بیش از حد طبیعی می تواند از علایم بیماری قند نیز باشد.

ناشناس۱۳۹۰/۰۶/۱۳ ۱۷:۴۵

واقعا فکر کردید مردم نمی فهمند عکس سمت چپ با فتوشاب دراز شده تا لاغر به نظر برسد

ناشناس۱۳۹۰/۰۶/۱۳ ۱۷:۰۲

ما قبلا تو خونه بهش میگفتیم امیر قطور قطر حالا چی بگیم؟

ناشناس۱۳۹۰/۰۶/۱۳ ۱۶:۴۵

مي بينم كه اينجا با كفشهاي مباركش تشريف برده اند!!!!!!؟؟؟؟؟؟

ناشناس۱۳۹۰/۰۶/۱۳ ۱۶:۴۵

تصویرشو درازتر میکردین لاغرتر نشون میداد

گمنام۱۳۹۰/۰۶/۱۳ ۱۶:۳۳

آ ه مظلوم-گناهان کبیره -شاید اینها همه دلیل باشه......وای به روز محشر

ناشناس۱۳۹۰/۰۶/۱۳ ۱۶:۱۸

تپلش خیلی با کلاستر بود!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.