آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
2بازدید

اردوغان: روابط تهران آنكارا بحرانی نیست

نخست‌وزير تركيه هم‌چنين به مساله اسلام و دموكراسي پرداخت و گفت: اسلام و دموكراسي هيچ تناقضي به هم ندارند و فرد مسلمان قادر است يك كشور را با موفقيت كامل هدايت كند.

نخست‌وزير تركيه گفت كه بحران قابل توجهي در روابط تهران آنكارا وجود ندارد.

به گزارش ايسنا به نقل از روزنامه‌ي السفير چاپ لبنان، رجب طيب اردوغان بعد از گفت‌وگو با الباجي السبسي، همتاي تونسي‌اش در تونس بيان كرد، بحران قابل ملاحظه‌اي در روابط تهران آنكارا وجود ندارد.

نخست‌وزير تركيه هم‌چنين به مساله اسلام و دموكراسي پرداخت و گفت: اسلام و دموكراسي هيچ تناقضي به هم ندارند و فرد مسلمان قادر است يك كشور را با موفقيت كامل هدايت كند.

وي افزود: موفقيت روند انتخابات در تونس به جهان ثابت خواهد كرد كه دموكراسي و اسلام مي‌توانند در يك مسير با هم حركت كنند.

اردوغان تصريح كرد: 99 درصد از ملت تركيه مسلمان هستند اما كشور تركيه كشوري دموكرات و سكولار است، به طوري كه تمامي اديان در اين كشور جايگاه خاص خودشان را دارند. يعني مسلمان، مسيحي و يهودي در كشور سكولار مساوي‌اند.

وي در ادامه تأكيد ‌كرد كه به اين مسئله ايمان دارد و در اين راستا تلاش مي‌كند.

اين اظهارات نخست وزير تركيه درباره اسلام و دموكراسي زماني مطرح شد كه تونس خود را براي انتخابات مجلس موسسان جهت تدوين قانون اساسي جديد در روز 23 اكتبر آينده آماده مي‌كند؛ در حالي كه 9 ماه از سقوط زين‌العابدين بن علي رئيس جمهور مخلوع گذشته است.

اردوغان در ادامه سفرهاي دوره‌اي‌اش به كشورهايي كه شاهد بهار عربي بوده‌اند، پنجشنبه از مصر وارد تونس شد و بعد از تونس به ليبي سفر خواهد كرد.



تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.