آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
4بازدید

بهمنی:احمدی نژاداز پشت پرده اختلاس خبردارد

با بررسی همه جانبه میزان موجودی، بدهی و درآمد افراد دخیل در اختلاس 3 هزار میلیاردی بانک صادرات مشخص شده و به زودی براساس این محاسبات نحوه برخورد و وصول مطالبات اعلام می‌شود.

رئیس کل بانک مرکزی درباره سخنان اخیر رئیس‌جمهور در بیان پشت پرده این اختلاس گفت: دکتر احمدی نژاد نسبت به موضوع واقف است و در جریان مسایل پشت پرده این اختلاس قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمود بهمنی گفت: با بررسی همه جانبه میزان موجودی، بدهی و درآمد افراد دخیل در اختلاس 3 هزار میلیاردی بانک صادرات مشخص شده و به زودی براساس این محاسبات نحوه برخورد و وصول مطالبات اعلام می‌شود.

وی با اشاره به سوء استفاده از اسناد بانک صادرات در جهت فساد مالی افزود: سازمان های نظارتی کار خود را انجام می دهند ولی بانکها با استفاده از کنترل های داخلی و سیستم بازرسی و نظارت و ابزارهای کنترلی باید وظیفه خود را انجام دهند، زیرا سازمان های نظارتی خارج از بانک ها به صورت ریگولاتوری (نهادهای ناظر حاکمیتی و سیاست گذار و تنظیم سیاست ها و نظارت های کلی) عمل می کنند.

به گفته وی، اگر واحدهای بازرسی و نظارتی بانک صادرات از خود سلب مسئولیت کنند و بخواهند آن را به گردن دیگران بیاندازند، اصولی نیست.

براساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، رئیس کل بانک مرکزی ادامه داد: هر بانک دارای بازرسی و حدود اختیارات رسیدگی است و بانک مرکزی چطور و چرا باید روزانه وضعیت هر بانک را به صورت ریز بازرسی کند؛ در حالی که هر بانک دارای بازرسی و سیستم های کنترلی داخلی است. وی تاکید کرد: اگر در این قضیه مشکلی نیز به وجود آمده، مشکل سیستم بانکی است و ما به جد به دنبال حل آن هستیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.