آخرین خبرهشدار روسیه درباره هرگونه حمله مجدد به ایران
2بازدید

قرص ضدبارداری یاسمین، تقلبی است

این نمونه تقلبی از نظر ظاهری و بسته بندی به صورت ماهرانه همانند نوع اصلی آن توسط افراد سودجو و قاچاقچیان دارو ساخته و درکشور توزیع شده است.

دکتر حسین برزگر مدیر نظارت بر دارو و موادمخدر دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: به تازگی در بازار داروی کشور به ویژه در استان خوزستان نمونه تقلبی داروی ضد بارداری یاسمین (Yasmin) مشاهده شده است که باعث ایجاد مشکلاتی از قبیل تهوع و حتی وقوع بارداری در زنان می شود.

به گزارش مهر، وی گفت: این نمونه تقلبی از نظر ظاهری و بسته بندی به صورت ماهرانه همانند نوع اصلی آن توسط افراد سودجو و قاچاقچیان دارو ساخته و درکشور توزیع شده است.

برزگر با بیان اینکه به راحتی می توان با شناسایی تفاوتهای موجود بین انواع تقلبی و اصلی این دارو، آن را تشخیص داد، افزود: نشان بایر (BAYER) سمت راست بالای جعبه دارو اصلی زیر نور تابش اشعه UV دستگاه تشخیص اسکناس به صورت یک علامت به علاوه (+) روشن می شود، نوع اصل این قرص، دارای برچسب اصالت داروست که به صورت هاشور خورده (اسکراچ) است و با خراش دادن آن می توان کد نمایان شده را به شماره 2000404 پیامک کرد و از اصالت آن اطمینان حاصل کرد و روی بلیستر قرص قسمت وسط، کلمه یاسمین (yasmin) نوشته شده است که با ناخن پاک نمی شود.

مدیر نظارت بر دارو و مواد مخدر دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: برای کسب هر نوع اطلاعات دیگر نیز می توان به نشانی اینترنتی WWW.IRANESALAT.ORG و یا با شماره تلفن 22373561-021 تماس حاصل کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.