آخرین خبرجمله معنادار ترانه علیدوستی در وداع با پدرش
5بازدید

ممنوعیت انتقال وجه اینترنتی کارت به کارت

بدیهی است از تاریخ اجرای این بخشنامه مسئولیت تمامی مخاطراتی که از ناحیه عدم رعایت مفاد آن متوجه مشتریان آن بانک گردد، بر عهده آن بانک خواهد بود.

به دستور بانک مرکزی از ابتدای آبان‌ماه ارایه خدمات انتقال وجه اینترنتی کارت به کارت "سحاب" از طریق درگاه‌های پرداخت اینترنتی ممنوع بوده و ارایه خدمات مانده‌گیری اینترنتی در مرکز "شتاب" نیز مسدود می‌شود.

به گزارش «فارس» اداره نظام‌های پرداخت بانک مرکزی با صدور نامه‌ای با شماره 162973/90 طی تاریخ 14/07/1390 خطاب به بانک‌های دولتی و خصوصی اعلام کرد: " پیرو بخشنامه شماره ن پ/م/1958 مورخ 21/10/1387 در خصوص تراکنش‌های مجاز کارتی ضمن اصلاح مفاد بخشنامه مزبور به استحضار می‌رساند با عنایت به ریسک عملیاتی قابل توجه مشاهده شده در ارایه خدمات انتقال وجه از طریق اینترنت با توجه به فضای کمتر کنترل شده دسترسی و لزوم حفظ منافع سپرده گذاران در مقابل دسترسی‌های غیر مجاز:

1. از تاریخ 1/8/1390 ارایه خدمات انتقال وجه اینترنتی کارت به کارت "سحاب" از طریق درگاه‌های پرداخت اینترنتی ممنوع بوده و این خدمات صرفاً به عنوان بخشی از خدمات اینترنت بانک و پس از احراز هویت مناسب مشتری در تارنمای ورودی خدمات اینترنت بانک قابل ارایه است.

2. ارایه خدمات مانده گیری اینترنتی در مرکز "شتاب" مسدود می‌شود.

در این نامه که به امضاء ناصر حکیمی و فرشید مسجدی رسیده قید شده است که ضمناً این بانک بر انجام مفاد این بخشنامه نظارت دقیقی به عمل آورده و از ارایه خدمات توسط بانک‌هایی که ضوابط فوق را رعایت ننمایند، اکیداً ممانعت به عمل خواهد آورد.

بدیهی است از تاریخ اجرای این بخشنامه مسئولیت تمامی مخاطراتی که از ناحیه عدم رعایت مفاد آن متوجه مشتریان آن بانک گردد، بر عهده آن بانک خواهد بود.

یک کارشناس بانکی در توضیح این بخشنامه بانک مرکزی به خبرنگار فارس گفت: بانک‌هایی که انجام تمامی خدمات انتقال وجه اینترنتی از جمله کارت به کارت را از طریق دستگاه رمز یاب انجام می‌دهند بخشنامه فوق در آن بانک‌ها موضوعیت ندارد.


تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۰/۰۷/۲۴ ۱۵:۴۷

بانک‌هایی که انجام تمامی خدمات انتقال وجه اینترنتی از جمله کارت به کارت را از طریق دستگاه رمز یاب انجام می‌دهند بخشنامه فوق در آن بانک‌ها موضوعیت ندارد.

ناشناس۱۳۹۰/۰۷/۲۴ ۱۵:۳۹

چرا به جاي حل مسئله شما صورت مسئله را پاك مي كنيد اين همه صحبت از شلوغي و ترافيك و غيره مي كنيد و مي گويد مردم از خانه خارج نشومند و كارهاي خود را با اينترنت انجام دهند حال همه چيز ها را خراب مي كنيد اگر سيستم بانكي مشكل دارد و امنيت ان پائين است شما بايد مشكل امنيت ان رو برطرف كنيد نه اين كه اينترنت رو جمه كنيد

pouria۱۳۹۰/۰۷/۲۴ ۱۴:۴۷

چيزي ندارم بگم........
آدم واقعا ميمونه چي بگه!!!!!!!!!!!!!!

حسین۱۳۹۰/۰۷/۲۴ ۱۳:۱۵

من مخالف این به اصطلاح دستورم همه کارهای انتقال وجه من اینترنتی اونم از نوع سحاب ( کارت به کارت) بود و این دستور صرفا جهت گرفتن کارمزد از اینترنت بانک و سایر خدمات هست میگین نه منتظر دستورات بعدی باشین!!!

ناشناس۱۳۹۰/۰۷/۲۴ ۱۳:۱۳

واقعا با نظرشما موافقم این تصمیم باعث افزایش سفرهای درون شهری و اتلاف وقت هزاران نفر میشه تا کی می خوایم به جای حل مسئله صورت مسئله را پاک کنیم واقعا جای تاسف داره

ناشناس۱۳۹۰/۰۷/۲۴ ۱۳:۰۷

می دونید اینکار چقدر به نفع مردم بود: ترافیک سبک، اعصاب راحت؛ چه کاریه چرا میخواهید مردم رو اذیت کنین دوباره؟ اونم با این وضع عابر بانکاتون

مهدی۱۳۹۰/۰۷/۲۴ ۱۳:۰۷

اتفاقا کار بجایی هست. وارد کردن رمز کارت در اینترنت اصلا امن نیست و هر لحظه ممکن هست که کسی رمز رو بدست بیاره. اینکار برای امنیت صاحبان کارت هست. ولی اگر ورود با استفاده از دستگاه رمز یاب باشه، مشکلی نداره.
در ضمن بانکها نمییتونند تک تک کامپیوترهای کاربران رو چک کنند که مساله امنیتی نداشته باشه.

ناشناس۱۳۹۰/۰۷/۲۴ ۱۲:۰۸

شما نمیتونید امنیت کاربران اینترنتی بانک رو تامین کنید مردم چه گناهی دارند؟
بقیه رو به جلو حرکت میکنند ما رو بع عقب می ریم

ناشناس۱۳۹۰/۰۷/۲۴ ۱۴:۵۰

شما که میفرمایید همه جای دنیا بسته است! اینطور نیست ! تو خیلی از شبکه های کارت باز است و در ضمن ، جاهایی که بسته است ، سیستم کارتهای بانکیشون از نظر فنی و یکسری قوانین با ما متفاوت هست.

ناشناس۱۳۹۰/۰۷/۲۴ ۱۳:۰۴

همه جای دنیا بسته است. فقط ایران باز بود که آن هم نشان ار بی خبری دوستان از امنیت شبکه بود.

ناشناس۱۳۹۰/۰۷/۲۴ ۱۱:۴۷

پاک کردن صورت مساله- متاسفم

ناشناس۱۳۹۰/۰۷/۲۴ ۱۱:۴۷

به جاي اينكه مشكلات سيستم را برطرف كنند و امنيت آنرا بالا ببرند كلا"‌سيستم رو قطع مي كنند.
اين هم از خدمات بانكيمون!

ناشناس۱۳۹۰/۰۷/۲۴ ۱۱:۴۲

چه مسخره! به جاي حل كردن مسئله، صورت مسئله رو پاك مي‌كنن!

ناشناس۱۳۹۰/۰۷/۲۴ ۱۱:۳۶

یک کار مفید هم با این اینترنت انجام می دادیم می خواهند برش دارند...باید دوباره دو ساعت تو صف عابر بانکی باشیم که شبکه اش قطع...جای اینکار برید جلوی اختلاس را بگیرد.

ناشناس۱۳۹۰/۰۷/۲۴ ۱۱:۳۴

این کار باعث شلوغی بانک ها و عابربانک ها می شود !

ناشناس۱۳۹۰/۰۷/۲۴ ۱۱:۲۷

من با اين كار مخالفم. چرا بايد هميشه ما در جا بزنيم. بارها و بارها از اين روش براي واريز وجه به حساب افراد خانواده ام بهره بردم. چرا به خاطر چند تا ضعف كوچيك بايد از يك نقطه قوت بزرگ محروم بشيم؟! لطفاً انعكاس بديد.

hamid۱۳۹۰/۰۷/۲۴ ۱۱:۲۳

امکان دارد بیشتر توضیح دهید؟ یعنی از طریق اینترنت امکان انتقال وجه میسر نیست ؟ اگر اینطور است که دیگر بانک اینترنتی نداریم!

ناشناس۱۳۹۰/۰۷/۲۴ ۱۱:۲۱

این کار خط زدن صورت مساله است. من خیلی استفاده می کردم و راحت بودم؛ مشکلی هم نداشتم.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.