آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

لاگارد:ضرورت کاهش بدهي‌هاي عمومي ژاپن

کریستین لاگارد مدیر کل صندوق بین‌المللی پول روز شنبه از ژاپن خواست میزان بدهی‌های عمومی خود را کاهش دهد.
 
 وی که در ژاپن به سر می‌برد با انتشار بیانیه‌ای از مقامات ژاپنی خواست طرحی را برای کاهش میزان بدهی‌های عمومی در میان مدت تصویب کنند.
 
لاگارد گفت: اولویت‌های ژاپن عبارت از این است که به سرعت مبالغی را برای هزینه‌های بازسازی در نظر بگیرد و طرحی جدی در میان مدت برای کاهش بدهی‌های عمومی تصویب کند.
 
بدهی‌های عمومی سومین قدرت اقتصادی جهان به حدود دویست درصد تولید ناخالص ملی این کشور می‌رسد که بالاترین رقم در بین کشورهای توسعه یافته به شمار می‌رود. با این حال ژاپن فعلاً از تنش‌هایی که بر سر کشورهای اروپایی سنگینی می‌کند، در امان است زیرا بیش از نود و پنج درصد بدهی‌های این کشور به سرمایه‌گذاران ژاپنی است و این کشور دومین ذخایر ارزی جهان را در اختیار دارد.
 
 به گزارش خبرگزاری فرانسه از توکیو، نخست وزیر ژاپن قول داده اصلاحات اقتصادی را به اجرا بگذارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.