آخرین خبرترامپ: اسم من روی برگه رای نبود
1بازدید

محل اقامت «باراک اوباما»، هدف گلوله قرار گرفته است + تکمیلی

«دویچه وله» گزارش داده که محل اقامت رئیس‌جمهور آمریکا و خانوده‌ او، هدف شلیک دست‌کم یک گلوله قرار گرفته است. روز جمعه گذشته، شاهدان عینی چند شلیک در نزدیکی کاخ سفید شنیده و از فرار دو اتومبیل خبر داده بودند. / سازمان مخفی آمریکا اعلام کرده شخصی که در ارتباط با تیراندازی روز جمعه در مجاورت کاخ سفید تحت تعقیب بود، دستگیر شده است.

محل اقامت «باراک اوباما»، هدف گلوله قرار گرفته است + تکمیلی
سرویس بین‌الملل ـ خبرگزاری «دویچه وله» به نقل از سرویس امنیتی کاخ سفید گزارش داده است که محل اقامت رئیس‌جمهور آمریکا و خانوده‌ او هدف شلیک دست‌کم یک گلوله قرار گرفته است.

به گزارش «تابناک»، این گلوله سه‌شنبه در یکی از پنجره‌های نمای خارجی ساختمان پیدا شده است.

مقامات مسئول حفاظت از امنیت رئیس‌جمهور آمریکا همچنین گفته‌اند، در محوطه کاخ سفید، یک پوکه کروی دیگری هم پیدا شده است.

بنا بر این گزارش، روز جمعه گذشته، شاهدان عینی چند شلیک در نزدیکی کاخ سفید شنیده و از فرار دو اتومبیل خبر داده بودند. این در حالی است که یک اسلحه AK-۴۷ پیشتر در این محوطه پیدا شده است؛ اما هنوز ارتباط این اسلحه با گلوله‌های پیدا شده در کاخ سفید روشن نیست.

ذکر این مهم است که در تابستان سال جاری نیز مردی بی‌خانمان، از حصار محوطه کاخ سفید به درون پریده بود و به محل اقامت باراک اوباما یورش برده بود.

وی پس از اینکه وی به درون محوطه پریده بود، به دست نیروهای امنیتی دستگیر شد.

بر پایه آنچه سرویس جاسوسی کاخ سفید اعلام کرد، این مرد «جیمز دیرک» نام داشت و با 41 سال، هنوز هیچ خانه ای از خود نداشته است.

تکمیلی

سازمان مخفی آمریکا گفته، شخصی که در ارتباط با تیراندازی روز جمعه در مجاورت کاخ سفید، تحت تعقیب بود، دستگیر شده است.

مقام‌ها در ایالت پنسیلوانیا می‌گویند: «اسکار رامیرو اورتگا ـ هرناندز»، ۲۱ ساله، روز چهارشنبه دستگیر شد.

دو گلوله در کاخ سفید پیدا شده که یکی از آنها به یکی از پنجره‌های محافظ برخورد کرده بود.




تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

محمد ج۱۳۹۰/۰۸/۲۵ ۲۱:۳۴

ترور کار درستی نیست در کل، چون سریع یکی جایگزینش میشه (شاید بدتر از قبلی) و

ثانیا اینکه این بهانه ای میشه برای اینکه آمریکا بگه هنوز از دست تروریست ها در امان نیستیم پس باید بریم 2-3 تا کشور دیگه رو هم بهشون حمله کنیم و نیرو پیاده کنیم که آمریکا امن بشه.

محمد ج۱۳۹۰/۰۸/۲۵ ۲۱:۳۱

آخه بنده خدا تروریسته راه دیگه ای براش نبوده که، آخه وقتی اوباما میاد تو خیابون و تو جمع مردم هم تو اتاقک شیشه ای ضد گلوله سخنرانی می کنه، خوب این بنده خدا چه جوری می تونسته از پشت شیشه ضد گلوله بزندش؟ بگین ولش کنن بنده خدا رو گناه داره، از ناچاری مجبور به حمله به کاخ سفید شده.

ناشناس۱۳۹۰/۰۸/۲۵ ۲۱:۰۱

با ۴۱ سال هنوز منزل ندارد؟ فکر نکنم اوضاع در کشور خودمان بهتر از این باشد

ALI۱۳۹۰/۰۸/۲۵ ۲۰:۵۲

BAD NIST

ناشناس۱۳۹۰/۰۸/۲۵ ۲۰:۳۹

(دستکم یک گلوله)
عجب !!!
ادبیاتتو عشق است تابناک !

ناشناس۱۳۹۰/۰۸/۲۵ ۲۰:۱۷

شک نکنید فردا میگن کار یکی از معترضین وال استریت بوده تا جنبش وال استریت رو خشن و بی منطق نشون بدن.

محمد ج۱۳۹۰/۰۸/۲۵ ۲۱:۳۶

شاید هم سناریوی خودشون بوده، مگه اونا نبودن که 2 تا برج با اون عظمت رو پایین آوردن و بعد سوتی های این سناریو یکی یکی در اومد؟

به نظر من اگه تو جریان برج های دوقلو از فیلم هایی مثل لاست و کلا کارگردان های خفن هالیوود استفاده می کردن این همه سوتی ازش در نمی اومد، آمریکا توانش رو داشت که این سناریو رو خیلی حرفه ای و تمیز اجرا کنه که مو لا درزش نره، اما گند زد.

nima۱۳۹۰/۰۸/۲۵ ۲۰:۱۳

ان شاالله فروپاشی امریکای امپریالیستی، همچون شوروی کمونیستی نزدیک است.

شهاب۱۳۹۰/۰۸/۲۵ ۲۱:۰۶

خیره انشااله آقای محمد رضا تبریزی
ولی اونی که خوابه تو و امثال تو هستین
مطمئن باش از اونچه که تو فکر میکنی نزدیکتره

محمد رضا تبریزی۱۳۹۰/۰۸/۲۵ ۲۰:۴۴

خواب دیدی خیر باشه !

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.