آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
2بازدید

سرمايه گذاري در بورس مشارکت در چرخه توليد است

علاوه بر اینکه سهامدار در عایدی شرکت شریک می شود، سرمایه خود را وارد یک کار مولد می کند و به اقتصاد کشور کمک می شود.

مدیرعامل کارگزاری امید سهم گفت : سرمایه گذاری در بازار سرمایه به دلیل امنیت آن در مقایسه با بازارهای موازی (ارز و طلا) با ریسک های کمتری روبروست.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا) ، فریبرز پرنا اظهار داشت : سرمایه گذاری در بازار سرمایه نسبت به بازار های موازی همچون سکه و ارز که سفته بازی است، از امنیت بیشتری برخوردار است.

وی ادامه داد: مهم ترین مزیت بازار سهام، نقد شوندگی آن است که سرعت دسترسی به سرمایه را در مقایسه با دیگر بازارها از جمله بازار مسکن افزایش می دهد.

این کارشناس بازار سرمایه با اشاره به اینکه سرمایه گذاران در بازار سهام از سود سهم نیز منتفع می شوند، گفت: علاوه بر اینکه سهامدار در عایدی شرکت شریک می شود، سرمایه خود را وارد یک کار مولد می کند و به اقتصاد کشور کمک می شود.

وی افزود : سرمایه گذاری در بازارهایی مثل ارز و سکه در اقتصاد اخلال ایجاد می کند و بازارهای مولد و مناسب را نیز تضعیف خواهد کرد.

پرنا با اشاره به اینکه همه بازارها ریسک های خاص خود را دارند ، گفت: نوسان جزیی از ذات بازار سرمایه است اما ریسک بازار سهام در مقایسه با بازارهای موازی بسیار کمتر بوده و این بازار از یک حاشیه امن برخوردار است.

مدیر عامل کارگزاری امید سهم تصریح کرد: سرمایه گذاری در بورس باعث می شود که سرمایه گذار نقدینگی خود را به چرخه اقتصاد و تولید کشور تزریق کند.

وی تاکید کرد: سرمایه گذاری در بورس مشارکت درتولید و اقتصاد است اما سرمایه گذاری در بازارهایی مثل ارز و سکه نه تنها پول را از چرخه تولید خارج می کند، بلکه پیامدهای منفی زیادی از جمله افزایش تورم را به همراه دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.