آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
3بازدید

وام 1ميلياردو700ميليون دلاري اكوادور از چين

اکوادور در ماه ژوئن یک قرارداد اعتباری دو میلیارد دلاری را با چین امضا کرد و در ماه اکتبر 571 میلیون دلار از یک بانک چینی وام گرفت که بدین ترتیب مجموع بدهی‌های این کشور به چین را به حدود 7.3 میلیارد دلار رساند

رئیس جمهور اکوادور روز شنبه گفت که کشورش در حال مذاکره با چین درباره دریافت وام یک میلیارد و 700 میلیون دلاری است که باعث بیشتر شدن تعهدات مالی این کشور به پکن خواهد شد.

اکوادور در ماه ژوئن یک قرارداد اعتباری دو میلیارد دلاری را با چین امضا کرد و در ماه اکتبر 571 میلیون دلار از یک بانک چینی وام گرفت که بدین ترتیب مجموع بدهی‌های این کشور به چین را به حدود 7.3 میلیارد دلار رساند که شامل وامها و پول پروژه‌ها در زمینه انرژی می‌شود.

رافائل کوره آ رئیس جمهور اکوادور در نطق رسانه‌ای هفتگی خود گفت: کشورش در حال مذاکره با بانک توسعه چین برای دریافت یک خط اعتباری دیگر به ارزش یک میلیارد و 700 میلیون دلار است.

کوره آ افزود: چین احترام زیادی برای دولت اکوادور قائل است و به همین دلیل است که آنها چنین بودجه ای را در اختیار ما گذاشته اند.

این تنها شروع کار است زیرا احتمال دارد آنها پول بیشتری به ما بدهند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.