آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
1بازدید

واگذاری هفت پالايشگاه به بخش خصوصي

با بهره برداری از پالایشگاه های در دست ساخت بخش خصوصی ظرفیت پالایشی کشور به 3 میلیون و 200 هزار بشکه نفت خام در سال 2 هزار و 16 افزایش می یابد .

هفت پالایشگاه در کشور تا پایان امسال به بخش خصوصی واگذار می شود . مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران در بازدید از پتروشیمی هگمتانه افزود : با بهره برداری از پالایشگاه های در دست ساخت بخش خصوصی ظرفیت پالایشی کشور به 3 میلیون و 200 هزار بشکه نفت خام در سال 2 هزار و 16 افزایش می یابد .

آقای ضیغمی گفت : با اجرای طرح های ارتقای کیفیت فرآورده های تولید شده در پالایشگاه های کشور ، کیفیت این محصولات از استاندارد یورو 2 به یورو 4 و 5 افزایش خواهد یافت .

وی افزود : طرح افزایش تولید پالایشگاه شهید تندگویان تهران و مرحله دوم بنزین سازی پالایشگاه آبادان تا پایان امسال ، طرح افزایش ظرفیت پالایشگاه های بندرعباس ، اصفهان و تبریز در سه ماه نخست سال آینده و افزایش جایگاه های سی.ان.جی به 2 هزار و 800 باب از طرح های شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران است .

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.