آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
3بازدید

تصاویر عجیب: رودخانه‌ای به رنگ سبز

تغییر رنگ یک رودخانه باعث ترس و وحشت بازدیدکنندگان و افراد محلی شد.

به گزارش «همشهری آنلاین»، بعد از ظهر یک چهارشنبه؛ خبرنگاران و گزارشگران لانگفورد کانادا، برای دیدن یک پدیده نادر و مشکوک به سوی پارک گلد استریم سرازیر شدند. چرا که آب این رودخانه به رنگ سبز فسفری تغییر رنگ داده بود.

تغییر رنگ سریع این رودخانه باعث ترس و وحشت افراد محلی و بازدیدکنندگان پارک شد و آنها را به تماس با پلیس و مسئولان محیط زیست محلی وادار کرد.

این رودخانه‌ای واقع در پارک گلد استریم - غرب ویکتوریا است. منطقه‌ای بسیار زیبا با طبیعتی بکر و حیات وحش بسیار دیدنی. ماهی‌های آزاد سالانه  برای تخم ریزی به سمت این رودخانه حرکت می‌کنند.

چنین واقعه ای می‌تواند، فضا و محیط این منطقه را تحت تاثیر قرار داده و به نابودی کشاند. تغییر یک روزه رنگ آب این رودخانه، بسیار عجیب و مشکوک به نظر می‌رسد. به همین دلیل مسئولان محیط زیست به سرعت شروع به بررسی و تحقیق در این زمینه کردند.

قبل از هر چیز، آنها شروع به جمع آوری نمونه از هر آنچه که می‌توانست در این رابطه به آنها کمک کند، کردند. ماهی مرده، آب رودخانه، برگ‌ها، تنه خشک درختان، زباله‌های موجود، خاک و... با انجام آزمایش‌های مختلف یر روی آنها، به این نتیجه رسیدند که رنگ سبز این رودخانه ناشی از یک واکنش شیمیایی شناخته شده است.

 آنها ماده‌ای به نام «فلورسئین» را در آب شناسایی کردند که ماده‌ای سمی است. ماده‌ای که باعث تغییر رنگ این رودخانه به رنگ سبز شده است. به نظر مسئولان، فردی  به عنوان شوخی و مزاح در فصل تعطیلات این ماده را یعنی فلورسئین به درون  رودخانه گلد استریم ریخته است.

این ماده سمی با سرعت زیاد، باعث این تغییر رنگ شده است. حتی ممکن است، باعث مرگ و میر ماهی‌ها و سایر موجودات زنده، آبزی شده و نیز زیستگاه آنها را آلوده سازد.

با این وجود هنوز هیچ مرگ و میری ناشی از این ماده گزارش نشده است. مقامات محلی گزارش دیگری از تغییر رنگ چشمه آب لانگفورد شدند که با آزمایش نمونه‌های آب برای تست و ارزیابی مواد مخدر و مواد سمی چیز خاصی پیدا نکردند.

گیتس، فردی که در طبیعت زیبای پارک گلد استریم کار می کند، در این باره گفت که این حادثه برای کارمندان و بازدید کنندگان پارک بسیار تکان دهنده بود.

شاید دیگر کسی جرات بازدید این طبیعت زیبا را به خود ندهد. احتمالات زیادی در این باره وجود دارد که همه آنها در دست، بررسی و ارزیابی هستند.

نمونه‌ آب هر دو رودخانه و چشمه در حال تجزیه و تحلیل آزمایشگاهی است. اما هنوز نتایج آزمایش‌ها منتشر نشده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۰/۰۹/۰۷ ۰۹:۳۹

این اتفاق چند سال پیش توی یکی از انشعابات کوهرنگ افتاد و آب قرمز شده بود . در ابتدا عده ای آدم خرافاتی رفته بودن اونجا و دخیل بسته بودن و از این جور کارها . فرداش مسئولین اعلام کردن این یه کار کارشناسی بوده که ماده ای رنگی به آب در سر چشمه اون اضافه کردن تا بتونن اون رو ره گیری کنن . امان از خرافات ......

mahdi۱۳۹۰/۰۹/۰۷ ۰۸:۲۸

معلومه كه فتوشاپه!!!!

ناشناس۱۳۹۰/۰۹/۰۷ ۰۷:۳۷

این رو یادتون باشه که کوچکترین نقاشی خدا در طبیعته پس خدایای زیباییها دوست داریم

ناشناس۱۳۹۰/۰۹/۰۶ ۲۰:۱۶

توش ضد یخ ریختن یخ نزنه خوب !!!

ناشناس۱۳۹۰/۰۹/۰۶ ۱۹:۲۵

تو رو خدا یکی بیاد بگه فتوشاپه!!!!!!!!

ناشناس۱۳۹۰/۰۹/۰۷ ۰۹:۳۲

فتوشاپه..............
برا اینکه دلت نشکنه

رها۱۳۹۰/۰۹/۰۷ ۰۷:۰۹

سلام بر تابناكيان
فتوشاپه!
براي شادي دل شما !

ناشناس۱۳۹۰/۰۹/۰۶ ۲۲:۴۵

فتوشاپه!
حله؟! تعارف نكن اگر دوست داشتي چيز ديگه‌اي هم بگم اطلاع بده!

ناشناس۱۳۹۰/۰۹/۰۶ ۱۹:۱۹

اینکه رنگ رودخانه سبز شده مشخص است که بخاطر ائوسین می باشد اما با توجه به غلضت موجود، این ماده سمی نمی باشد. واقع مشابه نیز 14 سال در منطقه کوهرنگ رخ داد که در آن رودخانه بخاطر ماده قرمز رنگ رودامین سرخ شده بود. اما مشکلاتی در پی نداشت. در ضمن میزان خطر رودامین چندین برابر فلورسین میباشد

ناشناس۱۳۹۰/۰۹/۰۶ ۱۹:۰۷

ای ول به این میگن شوخی در حد لالیگا

ناشناس۱۳۹۰/۰۹/۰۶ ۱۹:۰۵

بوي موجودات فضايي به مشام مي رسد

محمد ج۱۳۹۰/۰۹/۰۶ ۱۸:۲۴

تابناک صد دفعه گفتم یه کارشناس خبره که اخبار نو و کهنه رو تشخیص بده استخدام کن. من پول استخدامشو میدم. این خبرتون قدیمی بود.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.