آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

نکونام: اخلالگران نظام اقتصادی اعدام می‌شوند

رئیس کمیسیون اصل90 محلس شورای اسلامی با بیان اینکه حکم متهمان فسادبانکی بعد از ارسال به دادگاه مشخص خواهد شد، گفت: اگر اتهام اخلال در نظام اقتصادی برای متهمان اثبات شود، آنها به اعدام محکوم خواهند شد.

حجت‌الاسلام محمدابراهیم نکونام رئیس کمیسیون اصل90 مجلس شورای اسلامی و از قضات کشور در گفت‌وگو با فارس، با اشاره به پرونده فساد بزرگ بانکی، اظهار داشت: پرونده فساد بانکی اخیر در حال صدور کیفرخواست است و هنوز حکمی متوجه متهمان نیست.

وی با بیان اینکه حکم متهمان فساد بانکی بعد از ارسال به دادگاه مشخص خواهد شد، افزود: اگر اتهام اخلال در نظام اقتصادی برای متهمان اثبات شود، آنها به اعدام محکوم خواهند شد.

رئیس کمیسیون اصل90 مجلس شورای گفت که اتهام اخلال در نظام اقتصادی برای برخی متهمان فساد بانکی مطرح است اما این موضوع باید در دادگاه ثابت شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.