آخرین خبرجهش شاخص کل بورس پس از ۳ روز افت متوالی/ ۴.۵ همت پول حقیقی به بازار برگشت
1بازدید

كيف پولي كه مانع ولخرجي مي‌شود!

اين كيف پول از طريق بلوتوث به تلفن همراه فرد متصل بوده و ارتباط با آن از طريق يك قطعه كوچك در كيف ميسر مي‌شود كه به كنترل لولا مي‌پردازد.

دانشمندان دانشگاه فني ماساچوست دست به ساخت كيف پولي زده‌اند كه در زمان خالي بودن، جمع شده و در زمان وجود پول، متورم مي‌شود.

به گزارش ايسنا به گفته محققان، نمونه اوليه اين كيف پول در زماني كه فرد بايد به شكل اقتصادي‌تري پولهاي خود را خرج كند، توسط يك لولا از پول‌ها محافظت كرده و در برابر باز شدن مقاومت مي‌كند و مي‌توان از آن به عنوان يك نقشه بودجه ماهانه استفاده كرد.

اين كيف پول از طريق بلوتوث به تلفن همراه فرد متصل بوده و ارتباط با آن از طريق يك قطعه كوچك در كيف ميسر مي‌شود كه به كنترل لولا مي‌پردازد.

به گفته محققان اين پيش‌ساخت از ريزپردازشگرهايي فينگرز تعبيه شده در اجسام شخصي و همچنين نرم‌افزار مسيريابي Hand بر روي يك گوشي همراه تشكيل شده است.

كيف پول ساخته شده،‌ در زماني كه بانك فرد يك تراكنش را پردازش مي‌كند، از طريق موتور لرزشي پيام صادر مي‌كند. اين كار يك ارتباط آگاهانه را بين ارائه كارت بانكي و خرج شدن پولي كه به زحمت به دست آمده، ايجاد مي‌كند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۰/۰۹/۱۵ ۱۴:۱۸

ریزپردازشگر نداریم. درستش ریزپردازنده است.

ناشناس۱۳۹۰/۰۹/۱۵ ۱۲:۴۹

اینکه چیزی نیست، ما خودمون هر وقت پولامون میخاد ته بکشه نه از طریق موتور لرزشی بلکه از طریق یه موتور انسانی؛ همون قلبمون که به شدت به تاپ تاپ میفته خبردار میشیم، بلوتوث از این بهتر؟ اما بدیش اینه که خیلی که ته بکشه یه وقت کلا ارتباط با بلوتوث قطع میشه همین، غیر از این اشکال دیگه ای نداره

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.