آخرین خبرهشدار روسیه درباره هرگونه حمله مجدد به ایران
2بازدید

نخستین هارددیسک 4 ترابایتی داخلی

شرکت هیتاچی عرضه هارددیسک داخلی جدیدی را برای رایانه‌های خانگی آغاز کرده که می‌تواند تا 4 ترابایت اطلاعات کاربران را در خود ذخیره کند.

به گزارش فارس به نقل از الکترونیستا، این هارددیسک 4 ترابایتی که در نوع خود بی‌نظیر است و برای نخستین بار ظرفیت ذخیره اطلاعات تا این اندازه را در اختیار کاربران می‌گذارد، فعلا وارد ژاپن شده و قرار است در آینده نزدیک در سراسر دنیا عرضه شود.

این نخستین هارددیسک 5/3 اینچی دنیا محسوب می‌شود که 4 ترابایت ظرفیت داخلی دارد.

 لازم به ذکر است که اوایل سال جاری میلادی برخی شرکت‌های رقیب هیتاچی اقدام به عرضه هارددیسک‌های خارجی 4 ترابایتی کرده بودند.

این هارددیسک در سری محصولات Desk star هیتاچی تولید شده است و سرعت انتقال اطلاعات در آن 6 گیگابایت در ثانیه است.

از مهم‌ترین مشخصات این محصول می‌توان به سیستم رابط SATA 3.0 و سرعت 5900 دور در دقیقه این هارددیسک اشاره کرد.

این هارددیسک هم‌اکنون با قیمت 346 دلار در ژاپن به فروش می‌رسد و قرار است از اوایل سال 2012 میلادی این محصول وارد بازار جهانی شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.