رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
3بازدید
۰

5میلیارد تومان اعتبار برای حمایت از دانشجویان روستایی

رئیس مؤسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاد کشاورزی گفت: با دستور و حمایت وزیر جهاد کشاورزی 5 میلیارد تومان اعتبار برای حمایت از دانشجویان روستازاده در سال 91 تخصیص می‌یابد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، علی نقی سرپناه امروز در نشست خبری با اعلام این خبر افزود: سیاست وزارت جهاد کشاورزی حمایت از دانشجویان روستایی است و بدین منظور برای سال آینده 5 میلیارد تومان تخصیص می‌یابد.

رئیس مؤسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاد کشاورزی افزود: در سال جاری نیز 711 نفر از دانشجویان روستایی به صورت 100 درصد و هزار و 894 نفر نیز با تخفیف ویژه تحت پوشش و حمایت قرار گرفته‌اند.

سرپناه گفت: با توجه به نیاز روستاییان دولت حمایت خود را از دانشجویان روستازاده ادامه خواهد داد.

وی گفت: در حال حاضر 29 هزار و 357 دانشجو در 157 رشته، 9 گروه تخصصی و در هزار و 100 دوره و 64 مرکز و مساحتی حدود 33 هزار هکتار تحصیل می‌کنند.

وی افزود: 14 هزار و 463 نفر دانشجو در مقطع کاردانی، 9 هزار و 456 نفر در مقطع کارشناسی ناپیوسته و 5 هزار و 336 نفر در مقطع کاردانی پودمانی در مراکز مختلف این دانشگاه تحصیل می‌کنند.

وی ادامه داد: بررسی‌ها نشان می‌دهد 85 درصد فارغ‌التحصیلان بخش کشاورزی این دانشگاه مشغول، 11 درصد جویای کار 3.6 درصد در حال تحصیل و 6 دهم درصد خانه‌دار هستند.

رئیس مؤسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاد کشاورزی تصریح کرد: در حال حاضر 140 عنوان کتاب، فصلنامه علمی و آموزشی (ICC) که تاکنون 19 شماره به چاپ رسیده است، کمک هزینه اعزام دانشجویان به حج و عتبات، راهیان نور، زیارت مشهد مقدس و همچنین برگزاری مسابقات علمی و عملی انجام شده است.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.