آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
3587بازدید

قيمت پاركينگ برج ميلاد كاهش نمي‌يابد

سخنگوي شوراي شهر خاطرنشان كرد: در عين حال، ظرفيت پاركينگ برج ميلاد محدود است و به طور قطع اگر تمام بازديدكنندگان با وسيله نقليه شخصي به اين برج مراجعه كنند، با كمبود پاركينگ روبه‌رو مي‌شويم.

سخنگوي شوراي شهر اعلام كرد: هرچند فرمانداري تهران نسبت به پاركينگ برج ميلاد اعتراض كرده است، اما مبلغ اين پاركينگ‌ها كاهش نخواهد يافت.

به گزارش ايلنا، خسرو دانشجو، پس از برگزاري يكصد و سي و چهارمين جلسه شوراي شهر تهران كه هر يكشنبه به طور غير علني برگزار مي‌شود، در جمع خبرنگاران حاضر شد و گفت: امروز اعتراض فرمانداري تهران به نحوه مديريت و بهره‌برداري از فضاي عمومي برج ميلاد كه بيشتر معطوف به قيمت پاركينگ اين برج بود، بررسي شد.

او توضيح داد: بر اين اساس، قرار شد تا با در پيش گرفتن راهكارها و در نظر گرفتن برخي تسهيلات امكان استفاده شهروندان از وسايط نقليه عمومي براي بازديد از برج ميلاد فراهم شود تا به اين ترتيب، بازديدكنندگان كمتر با وسيله نقليه شخصي به برج ميلاد بروند.

سخنگوي شوراي شهر خاطرنشان كرد: در عين حال، ظرفيت پاركينگ برج ميلاد محدود است و به طور قطع اگر تمام بازديدكنندگان با وسيله نقليه شخصي به اين برج مراجعه كنند، با كمبود پاركينگ روبه‌رو مي‌شويم.

دانشجو همچنين به ترافيك محورهاي پيرامون برج ميلاد اشاره و اضافه كرد: هم‌اكنون پيچيدگي‌‏هايي در ترافيك اين منطقه وجود دارد؛ بنابراين، مراجعه بازديدكنندگان برج ميلاد با وسيله نقليه عمومي از تشديد ترافيك اين منطقه نيز جلوگيري مي‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۷/۰۷/۲۲ ۰۸:۵۹

همین اول کار مشکل پارکینگ و ترافیک.بعد میگن کلی برای مکان یابی بررسی کردیم. حالا قراره مشتری رستوران گردان با مینی بوس بیاد یا توریستها با شرکت واحد بیان.برجهای و موزه های معروف دنیا پارکینگهای بزرگی برای اتوبوس توریستها دارند که حداقل 15-20 اتوبوس جا دارند.پارکینگ سواری ها و ایستگاه تاکسی(تاکسی به معنای واقعی نه اینی که ماداریم)هم بجای خود

ناشناس۱۳۸۷/۰۷/۲۲ ۰۸:۰۱

چرا ذكر نكرديد قيمت پاركينگ چقدر است ؟ كه به آن اعتراض شده

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.