آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

جريمه 9 ميليارد ريالي يك موسسه آموزشي

به دنبال بازرسي‌هاي بازرسان سازمان حمايت، تخلف گران‌فروشي يك موسسه آموزشي به ارزش چهار ميليارد ريال محرز شد.

به گزارش ايسنا روابط عمومي سازمان حمايت مصرف كنندگان و توليدكنندگان اعلام كرد: براساس شكايت‌هاي دريافتي رسيده مبني بر سوء‌ استفاده يك موسسه آموزشي در دريافت مبالغي افزون بر ضوابط قيمت گذاري از مراجعه‌كنندگان و متعاقب آن بررسي دقيق مستندات و استعلام از مراجع ذي‌صلاح توسط بازرسان ويژه اين سازمان، موسسه مذكور علاوه بر نداشتن مجوز فعاليت، به علت عدم رعايت ضوابط و قيمت‌هاي مصوب و گرانفروشي نرخ خدمات متخلف شناخته و پرونده‌اي در اين راستا تشكيل شد.

پس از بررسي مدارك و مستنداد و انجام تحقيقات مقدماتي، پرونده‌اي دراين خصوص تنظيم و براي رسيدگي به تعزيرات حكومتي استان تهران ارسال شد.

اين درحالي است كه با توجه به محتويات موجود در پرونده و انجام تحقيقات تكميلي توسط شعبه 51 بدوي تعزيرات حكومتي تخلف انتسابي محرز و شركت متخلف به پرداخت جزاي نقدي، جمعا به ارزش 9 ميليارد و 416 ميليون و 480 هزار ريال در حق دولت محكوم شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

مهدی گوگانی۱۳۹۰/۱۰/۰۳ ۲۳:۰۹

خوب عزیز دلم حالا که جرمش محرز شده چرا اسمشو اعلام نمیکنین تا ما هم بشناسیمش؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.