آخرین خبرتصویری از فوزیه فواد، ملکه مصری ایران در میانسالی
0بازدید

بهمن اخوان:

احمدی نژاد هم از همه عذر بخواهد

بنده مرید آیت الله مهدوی کنی هستم و ایشان را بسیار دوست دارم، ایشان بزرگ ما هستند و برای همه اصولگرایان نقشی پدرانه دارند ، اما برای ایشان پیشنهادی دارم که تنها اصلاح طلبان را توصیه به عذر خواهی نکنند

بهمن اخوان نماینده مردم تفرش ،آشتیان ، فراهان و خنجین در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار اعتدال، با اشاره به مباحث مطرح این روزهادر فضای سیاسی کشور در مورد وحدت اصولگرایان گفت: حضرت آیت الله مهدوی کنی چهره ای ماندگار در کشور ما و عالمی جلیل القدر و ذخیره ای بسیار ارزشمند برای همه نیروهای نظام هستند و نصایح ایشان برای تمامی مسئولان نظام ارزشمند است و جایگاه ایشان بسیار والاست .

وی افزود: البته عرایضی پیرامون فرمایشی که ایشان درباره لزوم عذرخواهی اصلاح طلبان داشتند، دارم؛ بنده مرید آیت الله مهدوی کنی هستم و ایشان را بسیار دوست دارم، ایشان بزرگ ما هستند و برای همه اصولگرایان نقشی پدرانه دارند ، اما برای ایشان پیشنهادی دارم که تنها اصلاح طلبان را توصیه به عذر خواهی نکنند.

اخوان که در مجالس ششم و هشتم نماینده مردم بوده و اعلام کرده است که برای انتخابات مجلس نهم کاندیدا نمی شود، ادامه داد: الان زمان عذر خواهی همه است و شخص آقای احمدی نژاد هم باید از همه عذر بخواهند ، همه جریانات سیاسی پس از انتخابات، کم تر یا بیشتر در آن حوادث تلخ مقصربودند، اما ما امروز نیازمند آشتی ملی در کشور هستیم و توجه به شرایط کشور و اوضاع جهانی این نیاز را برجسته تر می کند و اوضاع به گونه ای نیست که بخواهیم تفرقه و دشمنی در داخل کشور داشته باشیم.

وی گفت: در تعریف اصلاح طلبی همان طوری که قرآن و رسول الله می گوید و خود مقام معظم رهبری فرمودند؛ امروز ما، نسبت به دیروز ما و فردا، نسبت به امروز، باید زندگی و تفکر و اندیشه مان بهتر باشد . من اصلاح طلبی را  پیشرفت و توسعه تعریف می کنم و کسانی که در کشور ما بعد انقلاب اصلاح طلبی را به عنوان حزب و جریان دانسته اند ، افرادی هستند که نظام مقدس جمهوری اسلامی، ولایت فقیه و رهبری را قبول دارند.

اخوان در ادامه گفت: البته برخی مدعیان اصلاح طلبی تفکرات سکولار دارند و دین و ارزش ها را زیر پا گذاشتند و می خواستند بی بند و باری حاکم باشد که اینها مد نظر ما نیستند.

وی افزود: بنده اکثر اصلاح طلبان حاضر در کشور را می شناسم و آنها را انسانهای متدین و مومنی می دانم ، بسیاری از آنها در صفوف نماز جمعه حاضرند و بسیاری از این افراد را در هیئت ها و روضه خوانی ها دیده ام ؛ اصلاح طلبی در جهت منافع ملی کشورمان بسیار خوب است،  اما اصلاح طلبی که در جهت ارزشهای لاییک وتفکرات سکولاریستی باشد ، مورد مخالفت همگان است.

اخوان گفت: درباره اصولگرایان نیز ما دو گونه اصولگرا داریم ، یک گروه در جهت منافع ملی کشور حرکت می کنند ، اما بعضی ها تنها نقاب اصولگرایی زده اند و منافع ملی را زیر سوال می برند و به جای اینکه فکر و اندیشه و تدبیر داشته باشند ، بیشتر از روی احساسات و به نفع دشمن کار می کنند.

وی افزود: اصولگرایی که در جهت منافع کشور نباشد و نقاب اصولگرایی زده از دیدگاه بنده مورد تایید نیست و ما به هیج وجه قبول نداریم.

اخوان خاطرنشان کرد: با توجه به فرمایش حضرت آیت الله مهدوی کنی که فرمودند باید عذر خواهی شود پیشنهاد دارم همه باید از هم عذر بخواهند زیرا اختلافات در بین دوستداران نظام زیاد شده و ما باید از این اختلافات جلو گیری کنیم.

وی در خاتمه گفت: تمام اقشار مردم را دعوت می کنم پای صندوق های رای بیایند و در انتخابات هم از تمام تفکرات شرکت کنند ، حضور مردم هر چقدر در انتخابات بیشتر باشد ، تثبیت بیشتر نظام را به همراه دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.