آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

الازهر خواستار تعطیل‌شدن شبکه موهن شد

پس از توهین یک شبکه تلویزیونی متعلق به مسیحیان مصر به پیامبر اعظم(ص)، الازهر خواستار بسته شدن این شبکه موهن شد و به مقامات رسمی مصر شکایت کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه خبری الوطن، پس از توهین یک شبکه تلویزیونی متعلق به مسیحیان مصر به پیامبر اکرم(ص) و اسلام، مجمع مطالعات اسلامی الازهر نسبت به سکوت مجامع اسلامی در اینباره انتقاد و در بیانیه خود اعلام کرد: این سکوت بسیاری از توهین‌کنندگان را به ادامه توهین‌ها جری می‌کند.

این مجمع در جلسه دیروز خود به ریاست «احمد الطیب» شیخ الازهر بر اهمیت نظارت و جلوگیری از ارائه برنامه‌های ضد اسلامی در شبکه‌های تلویزیونی تاکید کرد و مقرر کرد که یادداشت اعتراض‌امیزی را به وزیر اطلاع رسانی مصر ارائه کند.

این مجمع همچنین از مراکز دیپلماتیک عربی و جهانی خواستار اقدام عاجل جهت جلوگیری از چنین توهین‌هایی و همچنین به دادگاه کشیدن مسئولان این شبکه شد.

مجمع مطالعات اسلامی الازهر همچنین از مسئولان ماهواره‌های پخش کننده شبکه‌های ضداسلامی از جمله «نایل ست» خواست تا شبکه «الکرمه» که از کالیفورنیا برنامه پخش می‌کند را بسته و پخش چنین شبکه‌هایی را متوقف سازند.

این مجمع خواستار تلاش برای به تصویب رسیدن قانونی درباره جرم دانستن توهین به ادیان آسمانی در سازمان ملل شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.