آخرین خبرسپاه: انهدام و رهگیری و یک فروند پهپاد MQ1 در قشم
0بازدید
۰

رای بازیکن دوپینگی لیگ برتر آخر هفته اعلام می شود

رئیس کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال از برگزاری دومین آزمون فیزیوتراپیست های کشور و اعلام رای بازیکن متخلف دوپینگ لیگ برتری خبر داد.

 پانا ، احمد هاشمیان گفت:پس از برگزاری جلسه کمیسیون بدوی رسیدگی به تخلف بازیکن دوپینگی و شنیدن دفاعیات و بررسی مستندات مدارک پرونده و پس از مشورت اعضای کمیسیون، رای بدوی بازیکن متخلف حداکثر تا پایان هفته جاری ابلاغ خواهد شد.
 
وی در خصوص برگزاری آزمون سطح بندی فیزیوتراپیست های کشور گفت: در ادامه اقدامات کمیته پزشکی در چارچوب پروژه استاندارد سازی خدمات پزشکی در فوتبال، دومین دوره آزمون سطح بندی فیزیوتراپیست های شاغل در فوتبال کشور در اسفند ماه سال جاری برگزار می شود.
 
هاشمیان افزود: اطلاعیه مربوط به معرفی منابع آزمون سطح بندی به عنوان اطلاعیه شماره یک در سایت فدراسیون قرار گرفته و توصیه می کنم کلیه فیزیوتراپیست های شاغل در فوتبال کشور و سایر علاقه مندان  در این حوزه، در این آزمون شرکت و ثبت نام کنند. زیرا از ابتدای فصل آینده بر اساس آئین نامه مصوب، افرادی که فاقد گواهینامه موفقیت در این آزمون باشند، اجازه عقد قرار داد و فعالیت با باشگاهها را ندارد.در واقع این دومین دوره از آزمون فیزیوتراپیست های کشور است و افرادی که در دوره نخست آزمون شرکت کرده و موفق به کسب نمره قبولی شده اند، نیازی به شرکت دوباره در این آزمون را ندارند.
 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.