آخرین خبرترامپ: اسم من روی برگه رای نبود
3بازدید

راه اندازی پنج آزمايشگاه DNA در کشور

با هدف ارائه خدمات هرچه بهتر به مردم سال آینده پنج آزمایشگاه دی ان ای مجهز در کشور راه اندازی می شود.

رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور در زاهدان گفت : این آزمایشگاه در شهرستانهای زاهدان ،کرمان،کرمانشاه، اهواز و ساری راه اندازی می شود . شجاعی افزود : به منظور حل مشکلات مردم استان سال آینده دو مرکز مجهز پزشکی قانونی در شمال و جنوب سیستان و بلوچستان راه اندازی می شود .

وی در ادامه به پرونده های وارده از ابتدا امسال تاکنون در پزشکی قانونی اشاره کرد و گفت : تعداد پرونده های نزاع در هشت ماهه ابتدا امسال تاکنون چهار میلیون و 691 هزار و 191 بوده که نسبت به سال گذشته بیش از 4 درصد کاهش داشته است .

وی همچنین گفت : میزان قتل با سلاح سرد و تلفات جاده ای در این مدت نسبت به مدت مشابه سال قبل بیش از 12 درصد کاهش داشته است .

رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور همچنین گفت : در هفت ماهه گذشته امسال تعداد 314 مورد گاز گرفتگی منجر به مرگ در کشور ثبت شده که این آمار نسبت به مدت مشابه سال قبل 54 درصد افزایش داشته است .

در 9 شهرستان ( زاهدان، زابل ،سراوان، خاش، نیکشهر، چابهار ،ایرانشهر،دلگان، راسک ) از چهارده شهرستان سیستان و بلوچستان اداره پزشک قانونی وجود دارد .

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.