آخرین خبرحاج‌رضایی: علیدوستی پس از آن «چهارشنبه‌سوری شوم» از درون دچار ریزش شد/ از تسلی دادن به ترانه عاجز و ناتوانم/ کشتی دست اهلش است، قهرمانی زارع به دلم نشست
2بازدید
۰

از رانندگان خطرساز تست گرفته می‌شود

رئیس پلیس راهور تهران گفت: از رانندگانی که با حرکات خطرساز برای خود و دیگران حادثه ایجاد می‌کنند، تست روانی گرفته می‌شود و در این رابطه پلیس با جدیت موضوع را پیگیری خواهد کرد.

سردار حسن رحیمی با اشاره به اینکه از رانندگان خطرساز تست روانی گرفته خواهد شد، گفت: کسانی که با سرعت 140 کیلومتر در ساعت اقدام به رانندگی می کنند، سبقت غیر مجاز دارند و یا اقدام به لایی کشی و انجام حرکات مارپیچ می کنند در زمره افرادی قرار می گیرند که باید مورد تست روانی قرار بگیرند.

وی ادامه داد: اگر فردی به صورت همزمان این سه تخلف  را انجام دهد علاوه بر سه جریمه صد هزار تومانی، دریافت نمره منفی، خودروی وی به مدت سه روز توقیف خواهد شد.

رئیس پلیس راهور اظهار داشت: در صورت توقف این افراد گواهینامه آنها دریافت خواهد شد و آنها به مراکز درمانی و پزشکی اعزام خواهند شد تا سلامت روانی آنان مورد آزمایش قرار گیرد.

وی بیان کرد: اگر از نظر روحی و روانی صلاحیت این افراد از سوی مراکز بهداشتی مورد تایید نیروی انتظامی تایید نشود تا زمان دریافت صلاحیت پزشکی گواهینامه آنها بازگردانده نخواهد شد و فرد به هیچ وجه اجازه رانندگی نخواهد داشت.

رحیمی گفت: پلیس در این زمینه با جدیت عمل خواهد کرد و موضوع را تا تایید نهایی مورد بررسی قرار خواهد داد.

منبع: فارس

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.