آخرین خبرتصویری از فوزیه فواد، ملکه مصری ایران در میانسالی
0بازدید

فردوسی غیرحرفه‌ای رفتار کرد

سرمربی تیم فوتسال بانوان فرهنگ ایثار گفت: فردوسی بدون اطلاع قبلی در مسابقه حاضر نشد و این رفتار بسیار غیرحرفه‌ای بود.

شهرزاد مظفر در گفت‌و‌گو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبری فارس «توانا»، در خصوص عدم حضور تیم فردوسی مشهد در دیدار مقابل این تیم در هفته ششم لیگ برتر فوتسال بانوان (پنج‌شنبه 6 بهمن) بدون اطلاع قبلی، گفت: از طریق یکی از شاگردانم که روز گذشته با یکی از بازیکنان تیم مقابل صحبت کرده بود مطلع شدیم، گویا فردوسی در تهران حاضر نشده است؛ در نتیجه با فدراسیون تماس گرفتیم که کمیته بانوان نیز پس از پیگیری اعلام کرد که تیم مقابل در مسابقه حاضر نخواهد شد.

وی این رفتار را بسیار غیرحرفه‌ای خواند و گفت: هزینه سالن، هتل داوران، آمبولانس و ... را پرداخت کردیم و به این صورت دچار ضرر شدیم. تیم‌ها نباید به این سادگی به حقوق تیم مقابل بی‌اهمیت باشند.

سرمربی تیم فوتسال بانوان ایثار خاطرنشان کرد: جریمه‌هایی که به این منظور برای تیم‌ها در نظر گرفته می‌شود، بسیار کم است البته در صورتی که همین جریمه‌های کم نیز اعمال شود. سال‌های گذشته هم چنینی اتفاقاتی برای تیم ما رخ داده است.

وی این امر را از ضعف‌های قانونی فدراسیون برشمرد و گفت: جریمه‌ای که برای تیم‌ها در نظر گرفته می‌شود، باید بیشتر از هزینه سفر آنها باشد؛ زیرا در غیر این‌صورت تیم به راحتی حاضر نمی‌شود تا با باخت 3 بر صفر ، با گل خورده کمتر متحمل شکست شود؛ در صورتی که اگر جریمه‌ها بیش از میزان هزینه سفر باشد، تیم مقابل مجبور خواهد شد که در مسابقه شرکت کند.

شهرزاد مظفر گفت: غیبت تیم‌ها در مسابقه عادلانه نیست و روی تفاضل گل تأثیر گذار است؛ به خصوص زمانی که تیم‌ها در صدر جدول هم‌امتیاز باشند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.