آخرین خبرروایت فرمانده سپاه از سرنوشت ۱۱ نفتکش در تنگه هرمز
4627بازدید

حمله تازه همسر الهام به هاشمی و خاتمی

وی با طرح این ادعا كه «دولت اصلاحات كه شاهد بودیم با شعار شفافیت‌سازی روی كار آمدند نیز همین رویه را در پیش گرفتند»، بار دیگر ادعای تكراری درباره نامه خاتمی به آمریكا را تكرار كرد.

فاطمه رجبی، همسر سخنگوی دولت، در تازه‌ترین سخنان خود كه دیروز در نشست بسیج دانشجویی دانشگاه تهران ایراد شد، بار دیگر دیپلماسی دولت‌های هاشمی و خاتمی را زیر سوال برد.

به نوشته کارگزاران، وی با طرح ادعای «وجود دیپلماسی پنهان در زمان دولت سازندگی» گفت: در آن زمان گردش به سوی آمریكا را شاهد بودیم به‌طوری كه حتی آقای مهاجرانی كه مسوولیتی در دولت داشتند ضمن مقاله‌ای خبر از مذاكره مستقیم با آمریكا دادند كه این برای مردم بسیار سخت بود به دلیل همین نبودن شفافیت و اطلاع‌رسانی بود كه همه ما فكر كردیم دیگر كار از كار گذشته و رابطه با آمریكا برقرار می‌شود. اما یك دو روز بعد رهبری طی سخنرانی عمومی فرمودند كسانی كه این حرف‌ها را می‌زند یا وابسته‌اند یا مرعوب.

وی با طرح این ادعا كه «دولت اصلاحات كه شاهد بودیم با شعار شفافیت‌سازی روی كار آمدند نیز همین رویه را در پیش گرفتند»، بار دیگر ادعای تكراری درباره نامه خاتمی به آمریكا را تكرار كرد.

وی همچنین گفت: در دولت اصلاحات بود كه شاهد چراغ سبزهای پی‌درپی توسط تئوریسین‌های این جریان به آمریكا بودیم و حتی آقای خاتمی در اولین مصاحبه خود با كریستین امان‌پور،‌ آبراهام لینكن را «شهید» خواند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۷/۰۸/۰۱ ۱۶:۵۶

در زمان خاتمی این کلینتون بود که تمام سعی و تلاش خود را بکار برد تا با خاتمی دیدار داشته باشد اما خاتمی از این دیدار پرهیز کرد. اما در این زمان می بینیم که این اقایان هستند که برای بوش نامه می نویسد و در خواست مداکزه با آمریکا می کند اما از طرف آنها با بی محلی مواجه می شود. حتی اوباما نیز که قبلا گفته بود با رئیس جمهور ایران مذاکره می کند بعدا تصحیح کرد و گفت منظورش این افراد نبوده

غیر موارد فوق این خانم و امثال وی بهتر است یک نگاهی هم به عملکرد خوشان بیندازند. 4 سال حاکمیت اینها دارد به تاریخ می پیوندد هنوز اینها دارند راجع به 8 سال و 16 سال قبل حرف می زنند. ضمن اینکه حالا دیگر باید گفت 12 سال و 20 سال گذشته. .
کمی فکر کن که در محضر خدا هستی و باید در مورد صدق و کذب حرفهایت پاسخگو باشی. ابن ملجم و قاتلین امام حسین فکر می کردند حضرت علی و امام حسین علیهماالسلام کافر و مرتدند. و ظن و گمان آنها این بود که بابت کارهایشان از خدا پاداش می گیرند اما بقول خدای متعال " وَ ما يَتَّبِعُ أَكْثَرُهُمْ إِلاَّ ظَنًّا إِنَّ الظَّنَّ لا يُغْني‏ مِنَ الْحَقِّ شَيْئاً إِنَّ اللَّهَ عَليمٌ بِما يَفْعَلُون‏" شما هم اندکی فکر کنید به خودتان به اعمال تان به تفاسیر تان به هوش باشید ظن شما شما را از پاسخگویی روز قیامت معاف نمی کند.

ناشناس۱۳۸۷/۰۸/۰۱ ۱۶:۴۲

رابطه با آمریکا بدتر است یا دروغگویی به مردم؟

ناشناس۱۳۸۷/۰۸/۰۱ ۱۶:۲۰

تخریب دیگران آن هم بدون استناد به مدارک منطقی کار درستی نیست.

ناشناس۱۳۸۷/۰۸/۰۱ ۱۵:۵۳

نظزخانم رجبی درخصوص جعل برخی اقایان چیست؟

ناشناس۱۳۸۷/۰۸/۰۱ ۱۴:۴۶

اگر خانم فاطمه رجبی در شرایط خاصی از کابینه دولت قرارگيرد خود چگونه عمل خواهد کردد؟
آیا بهتر نيست راه حلهای مناسبی را جهت بهتر نمودن شرایط مدیریتی در کشور اعمال نظر نمائیم تا کمتر دولت های گذشته را زیر سوال ببرم

ناشناس۱۳۸۷/۰۸/۰۱ ۱۴:۱۱

دولت نهم راستگوترین و صادقترین است.

ناشناس۱۳۸۷/۰۸/۰۱ ۱۴:۰۵

ای کاش این خانم فرهیخته اندکی کتاب و تاریخ می خواند تا می فهمید واژه شهید فقط مخصوص ایرانیان ومسلمانان نیست و هر کسی که برای کشور وتفکر خودش کشته شود شهید است

ناشناس۱۳۸۷/۰۸/۰۱ ۱۳:۵۳

خانم رجبي چرا فرمايشات حكيمانه جناب مشائي دئر باره اسرائيل را فراموش كرده اند ؟!

ناشناس۱۳۸۷/۰۸/۰۱ ۱۳:۴۴

بهتر است ايشان از عملكرد اقتصادي دولت انتقاد كنند.

ناشناس۱۳۸۷/۰۸/۰۱ ۱۳:۲۵

گيرم اين موضع گيري ها كه اگر مي خواست محقق شود هرگز نه قابل كتمان بود و نه قابل پنهان كردن.
آيا منصفانه امروز همه اعمال و گفتار دولت با هم منطبق است؟ و اصولا" اين رفتار زشت تخريب گذشتگان جز سر پوشي اثر مثبتي در جامعه داشته ودر آينده خواهد داشت.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.