آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
1بازدید

ليگ اروپا/

پيروزي منچستري‌ها در خانه حريفان

دور رفت مرحله يك شانزدهم نهايي ليگ اروپا با برگزاري 13 بازي به پايان رسيد كه در مهم‌ترين ديدارها، منچستر يونايتد و منچستر سيتي از سد آژاكس و پورتو گذشتند.

 13 مسابقه دور رفت مرحله يك شانزدهم نهايي ليگ اروپا شب پنجشنبه در شهرهاي مختلف اين قاره برگزار شد كه در مهم‌ترين ديدارها آژاكس در خانه با نتيحه 2 – صفر مغلوب منچستر يونايتد شد و پورتو نيز در زمين خود با نتيجه 2-1 از ديگر تيم شهر منچستر شكست خورد.

به گزارش ايسنا، ديدار دو تيم آژاكس و منچستر يونايتد در نيمه اول با تساوي بدون گل به پايان رسيد اما در دقيقه 59 اشلي يانگ گل اول شاگردان فرگوسن را وارد دروازه آژاكس كرد. خاوير هرناندز در دقيقه 85 گل دوم را هم به ثمر رساند تا منچستر يونايتد با خيالي آسوده گام به بازي برگشت بگذارند. در اين مسابقه، آنتونيو والنسيا هافبك منچستر يونايتد مصدوم شد و گفته مي‌شد دست‌كم يك ماه دور از ميادين خواهد بود.

در ديدار پورتو و منچستر سيتي ابتدا بازيكنان پورتو با گل دقيقه 27 سيلوسر وارلا از صدرنشين ليگ برتر انگليس پيش افتادند. در ادامه نيمه اول تلاش بازيكنان منچستر سيتي براي جبران گل خورده حاصلي در پي نداشت و دو تيم با همين تك گل به رختكن رفتند.

در دقيقه 55 آلوارو پيريرا مدافع پورتو به اشتباه دروازه خودي را باز كرد تا بازي به تساوي كشيده شود. فشار منچستر سيتي براي زدن گل برتر در پنج دقيقه مانده به پايان بازي نتيجه داد و سرخيو آگرو در دقيقه 85 گل دوم اين ميهمان را وارد دروازه پورتو كرد.

** نتايج ديدارهاي روز پنجشنبه

آژاكس صفر – منچستر يونايتد 2

پورتو 1 – منچستر سيتي 2

هانوفر 2 – كلوب نروژ 1

آلكمار 1 – اندرلشت صفر

لاتزيو 1 – اتلتيكو مادريد 3

لوكوموتيو 2 – اتلتيك بيلبائو 1

ويكتوريا پلژن 1 – شالكه 1

استيوا براتيسلاوا صفر – توئنته 1

سالزبورگ صفر – متاليست 4

ويسلا كراكو 1 – استاندارد 1

اودينزه صفر – پائوك يونان صفر

استوك سيتي صفر – والنسيا 1

ترابوزان 1 – آيندهوون 2

لگيا ورشو 2 – اسپورتينگ 2

روز سه‌شنبه نيز دو بازي ديگر برگزار شده بود كه در آن‌ها، روبين كازان روسيه در زمين خود با يك گل از المپياكوس شكست خورد و براگا پرتغال در خانه با نتيجه 2 – صفر مغلوب بشيكتاش تركيه شد.

ديدارهاي برگشت مرحله يك شانزدهم نهايي در روزهاي 3 و 4 اسفند برگزار خواهد شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.