آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
2بازدید

غضنفری به مهر خبرداد:

افزایش قیمت بنزین و ..در فاز دوم هدفمندی

در فاز دوم اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها، بخشی از یارانه حامل‌های انرژی که به نوعی هم اکنون مشمول دریافت یارانه هستند، کم می‌شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت از افزایش قیمت آب، بنزین، گاز، گازوئیل، نفت‌کوره و آب در فاز دوم اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها خبرداد و گفت: هر افزایش قیمتی که رخ دهد به این معنا نیست که به همان میزان برای تولیدکنندگان نیز اعمال می‌شود، بلکه ممکن است قیمت برای برخی واحدها تعدیل شود.

مهدی غضنفری در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: قیمت بنزین، گازوئیل، نفت‌کوره، گاز و آب در فاز دوم اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها افزایش خواهد یافت.

وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: به عبارت دیگر، در فاز دوم اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها، بخشی از یارانه حامل‌های انرژی که به نوعی هم اکنون مشمول دریافت یارانه هستند، کم می‌شود.

وی تصریح کرد: این افزایش قیمت در شرایطی رخ می‌دهد که اگر عددی به عنوان متوسط قیمت یکی از حامل‌های انرژی مذکور تعیین شود، به این معنا نیست که تمامی تولیدکنندگان باید همان قیمت را باید پرداخت کنند؛ بلکه بسته به شرایط تولید، هر واحد تولیدی، نوعی از تعدیل قیمت را تجربه خواهد کرد.

غضنفری گفت: هم اکنون با سازمان هدفمندی یارانه‌ها و ستاد طرح تحول اقتصادی در حال مذاکره هستیم تا بتوان، نرخ‌های ترجیحی را برای بخش تولید و صنعت در اجرای فاز دوم قانون هدفمندی یارانه‌ها تعیین کرد.

سید شمس الدین حسینی وزیرامور اقتصادی و دارایی نیز روز یکشنبه هفته جاری در پاسخ به پرسش خبرنگار مهر از آمادگی برای پرداخت یارانه نقدی فاز دوم هدفمندی یارانه ها تا پایان امسال خبر داده و گفته بود: قبل از هر گونه اقدامی برای افزایش قیمت حاملهای انرژی در فاز دوم ، یارانه نقدی افزایش یافته به حساب مردم واریز خواهد شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

علی۱۳۹۰/۱۲/۰۱ ۲۲:۰۹

یکی از آقایون بگه قیمت هم یک قلم کالا یعنی همین بنزین آخر آخرش خانه پر پرش بدون چک و چونه برای ملت می خوان چند حساب کنند ؟؟؟؟

عبدا...۱۳۹۰/۱۲/۰۱ ۱۹:۰۴

درامارات هرگالن 5درهم است نه هر لیتر وهر گالن برابر4لیتر است .

مصطفی۱۳۹۰/۱۲/۰۱ ۱۸:۳۰

... بابا درآمد متوسط من تو جنوب کشور ماهی 450000تومنه با این همه خرج و مخارج و تورم چطور میشه زندگی کرد
کنترل قیمت ها هم که همش شعاره
روغن لیتری 1500 شده 2400 تازه بعضی هاش هم که حجمش کمه
باور ندارین برین از مغازه دارها بپرسین
.....
خدا به فریاد من جنوبی برسه

ناشناس۱۳۹۰/۱۲/۰۱ ۱۸:۱۴

بابا اونجا در اروپا اگه بنزین 4000 تومن هست ولی حقوق کارگرش 3000 یورو هست میشه 4.5 میلیون تومان

ناشناس۱۳۹۰/۱۲/۰۱ ۱۵:۱۹

میشه یکی به ما بگه این هدفمندی یارانه چند تا فاز داره؟

ناشناس۱۳۹۰/۱۲/۰۱ ۱۷:۲۴

نمیدونم چند تا فاز داره فقط فرقش با راه اندازی فازهای صنعتی اینه که فازهای هدفمندی زود به زود اجرا میشه ولی فازهای صنعتی دیر به دیر .

مسافر۱۳۹۰/۱۲/۰۱ ۱۴:۳۹

در تمام کشورها وحوزه خلیج فارس بنزین 2500 تا 3000 تومان قیمت دارد
یعنی امروز درهم 526 تومان است .بنزین لیتری 5 درهم می باشد
یورو 2550 تومان است .بنزین لیتری 1.3 یورو است

ناشناس۱۳۹۰/۱۲/۰۱ ۱۳:۲۷

ماكسيما نخرم .ديگه بنزين گرون شد.

طاها۱۳۹۰/۱۲/۰۱ ۱۲:۵۷

اگر قیمت بنزین از 700 به 1000 برسد یعنی 40 درصد افزایش - حالا اگر همین قدر به یارانه اضافه شود 18 هزار تومان میشود که برای یک خانواده 3 نفره 54 هزار تومان می شود- درصورت مصرف متوسط 150 لیتر ماهیانه ما 90 لیتر بانرخ آزاد مصرف میکنیم که میشود 27 هزار تومان - حالا اگر بقیه موارد مصرفی مثل شارژ ماهیانه آپارتمان و آب و کرایه تردد را حساب کنیم بعید است با27 هزار تومان پر شود- بنابراین تنها راه افزایش دوبرابر یارانه است تا عوارض جانبی هم کنترل شود(گرانی کالاهای دیگر ناشی از این افزایش شدید و تورم)

حسين۱۳۹۰/۱۲/۰۱ ۱۲:۳۶

بايد سهميه بنزين افراد در شهرهاي بزرگ با شهرهاي كوچك فرق كند. من كرجي ماهياته حدود 250 تا 300 ليتر بنزين براي رفت وامد به محل كارم در تهران بايد مصرف كنم. نگوييد از حمل ونقل عمومي استفاده كن كه خود داستان مفصلي دارد!

ناشناس۱۳۹۰/۱۲/۰۱ ۱۲:۱۳

بنزين رو جهاني كنيد، حقوق و دستمزد مردم رو هم جهاني كنيد، خدمات تامين اجتماعي رو هم جهاني كنيد، به قول دوست عزيزمون، خودرو هم جهاني كنيد. مدعيان اقتصاد كافيه يه سر كوچيك به كشورهاي همسايه بزنند ببيند اونجاهايي كه بنزين جهانيه، قيمت خودرو چنده؟ حقوق و دستمزد چقدره؟ اصلا خود تابناك-اقتصادي يه گزارش تهيه كنه.

ناشناس۱۳۹۰/۱۲/۰۱ ۱۲:۰۹

اگر توی کشورهای اروپائی و عربی بنزین به قیمت جهانی است در عوض درامدها بالا بوده و قیمت خودرو آنهم با امکانات وایمنی بالا با قیمت مناسب ارائه میشود ولی متاسفانه درایران میخواهند قیمت بنزین را جهانی کنند ونه میخواهند قیمت خودرو را ارزان کنند

ناشناس۱۳۹۰/۱۲/۰۱ ۱۲:۰۲

در سال 84 قیمت گوشت 3700 تومان بود ولی الان 15000تومان (در شهرستان ها)مگه حقوق چند برابر شده

خلیل۱۳۹۰/۱۲/۰۱ ۱۱:۴۷

سلام کسی هست بپرسد حقوق کارگر در ماه چقدر هست تورا خدا بست کنید گرانی بیداد می کنه تمام صنعت ایران تعطیل شده

ناشناس۱۳۹۰/۱۲/۰۱ ۱۱:۲۲

متشكر ازاين همه انرژي مثبت كه به مردم ميدهيد(قيمتهاي بسيار بالا وكمرشكن)

ناشناس۱۳۹۰/۱۲/۰۱ ۱۱:۰۰

بنزین هم اینک 700 تومان هستش!!!!مگر حقوق من چه تغییری کرده در ضمن در خلیج فارس و در کشور های عربی مگر بنزین قیمتش چنده؟

ناشناس۱۳۹۰/۱۲/۰۱ ۱۸:۰۵

در عربستان 0.65 ریال است! (اسم واحدش رو نمیدونم)
یه ضرب کنی متوجه میشی بالای 210-220 تومن میشه!
تو دوبی هم بیشتر 400 است! بنزین اکتان 99 نزدیک 2000 تومن هستش اکتان 95 رو نمیدونم

saeid۱۳۹۰/۱۲/۰۱ ۱۳:۳۲

تو دبی که 400 هستش بقیه جاها رو نمیدونم

ناشناس۱۳۹۰/۱۲/۰۱ ۱۲:۱۱

در عربستان ليتري 19 تومان!

ناشناس۱۳۹۰/۱۲/۰۱ ۱۲:۰۷

در خلیج فازس قیمت بنزین 1400تومان است.

ناشناس۱۳۹۰/۱۲/۰۱ ۱۱:۴۶

دوست عزیز مساله مهم کنترل و هدایت اقتصاد است! کشوری را می شناسم که بنزین لیتری4500تومان است ولی قیمت یک لیتر آب میوه از اینجا ارزان تر است!

ناشناس۱۳۹۰/۱۲/۰۱ ۱۰:۴۲

قیمت بنزین رو چرا هی گرون میکنید در صورتی که خودرو ارزان نمیشود !! آن هم این خودروهای آشغال که هیچ جای دنیا خریدار ندارد ! مشکلی نیست بنزین را گران کنید اما تعرفه واردات خودرو را بردارید تا ملت بتوانند حداقل خودروی کم مصرف و ایمن سوار شوند !!

ناشناس۱۳۹۰/۱۲/۰۱ ۱۱:۵۱

نگران نباش همین الان خبر رسید که خودرو هم گران می شود.

ناشناس۱۳۹۰/۱۲/۰۱ ۱۰:۰۶

به به چه شود؟ از این بهتر دیده اید هر دم از این باغ بری می رسد تازه تر از تازه تری می رسد

حامد۱۳۹۰/۱۲/۰۱ ۰۹:۴۱

من دانشجو که به عنوان معلم کار می کنم هفته ای 50 هزار تومان پول بنزین می دهم چون خانه ام وسط شهر نیست و یکی از شهرک های اطراف شهر است، اگر بخواهم با اتوبوس بروم نصف کلاس ها و کارهایم کنسل می شوند! حالا می خواهید بنزین را گران تر کنید؟
امضا
معلم تحت تاثیر فشار های شدید اقتصادی!

ناشناس۱۳۹۰/۱۲/۰۱ ۰۹:۳۹

خدا بخیر اینکه
ایندفعه تورم چقدر میشه!!!!!!!!!!!!!!

ناشناس۱۳۹۰/۱۲/۰۱ ۰۹:۳۶

ما تا پارسال شارژ ساختمان میدادیم 40 تومان ماهیانه الان شده 90 تومان فقط به خاطر برق عمومی و گاز - پول برق واحد ها + بنزین و گرانی کمر شکن بقیه اجناس که بسیار بیشتر از رقمی هست که با هزار منت دارید میدید تازه اگه حذف نشیم . گناه ما چیست ؟

ناشناس۱۳۹۰/۱۲/۰۱ ۲۰:۵۸

دیگه تو روستا شم شارژ 10 تومانی نیست...حتما شما اطراف روستا زندگی میکنی..

ناشناس۱۳۹۰/۱۲/۰۱ ۲۰:۱۵

شارژ ساختمان به جاي نشستن ربطي نداره. شما حتماً پول گاز و آب رو خودت مي‌دي. وگرنه همه جا همين حدوده.

ناشناس۱۳۹۰/۱۲/۰۱ ۱۳:۴۰

اونجایی که شما میشینید و 90تومان!!!!شارژ میدید اصلا نباید یارانه بگیریدشارژ ساختمان ما10تومانه...

ناشناس۱۳۹۰/۱۲/۰۱ ۰۹:۲۹

لطفا در مورد این خبر توضیحات تکمیلی را داشته باشید.چون مسئله مهمی است.
یک خسته نباشید هم از همینجا به پرسنل تابناک می گویم.بین این خبرگزاری ها شما شرافت کاری دارید که بقیه ندارند.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.