آخرین خبرزنجیره تهدیدهای امنیتی مشکوک در اروپا
2بازدید
۰

اعتیاد در انتظار ورزشکاران مصرف کننده مواد نیروزا

رئیس اداره سلامت روان وزارت بهداشت گفت:‌ مردانی که برای قهرمان ماندن در رشته‌های ورزشی مواد نیروزا و محرک مصرف می‌کنند معتاد می‌شوند.

دکتر فیروزه جعفری در گفتگو با مهر خطاب به مردان ورزشکار ایرانی که برای قهرمانی تلاش می کنند گفت: پژوهشها نشان داده است که ورزشکارانی که برای قهرمان ماندن و اول شدن از مواد نیروزا و محرکها استفاده می کنند پس از مدتی به اعتیاد روی می آورند.

وی افزود: پس از تحقیقات در یکی از شهرهای کشور که ورزش قهرمانی کشتی از مهمترین ورزشهای بومی آن است به این نتیجه رسیدیم که قهرمانان ورزشی که با استفاده از مواد نیروزا روی پا مانده بودند هم اکنون به سمت اعتیاد روی آورده اند.

این کارشناس سلامت روان اظهار داشت: اصل ورزش برای تندرستی است و افراط بیش از حد در ورزش صدمات جبران ناپذیری بر روان آدمی می گذارد.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.