تصادفات خسارتي ديگر نيازي به كروكي ندارند
بر اين اساس در تصادفات خسارتي در صورتي كه طرفين تصادف اختلافي نداشته باشند و داراي بيمهنامه شخص ثالث باشند از اين پس تا سقف ميزان بيمه بايد براي دريافت خسارت بدون نياز به پليس و كروكي به شركتهاي بيمهگذار مراجعه كنند.
رئيس مركز اجراييات پليس راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي گفت: از اين پس، تصادفات خسارتي، نيازي به كروكي پليس ندارند.
به گزارش ايسنا، سرهنگ جهانگيري روز يكشنبه افزود: در شش ماهه امسال 327 هزار تصادفات خسارتي در كشور رخ داده كه اين ميزان 5/78 درصد تصادفات كشور را تشكيل ميدهد كه پليس در اغلب اين صحنههاي تصادف حضور يافته است.
وي با اشاره به ماده 18 قانون بيمه شخص ثالث كه شركتهاي بيمهگر را مكلف كرده است نسبت به پرداخت خسارات مالي وسايط نقليه داراي بيمه نامه تا سقف تعهدات بيمه اقدام كنند، افزود: بر اين اساس در تصادفات خسارتي، در صورتي كه طرفين تصادف اختلافي نداشته باشند و داراي بيمهنامه شخص ثالث باشند، از اين پس تا سقف ميزان بيمه بايد براي دريافت خسارت بدون نياز به پليس و كروكي به شركتهاي بيمهگذار مراجعه کنند.
رئيس مركز اجراييات پليس راهور ناجا با اشاره به اينكه همه شركتهاي بيمه مكلف به اجراي اين قانون هستند، افزود: رانندگان در صورت ديدن هرگونه تخلف ميتوانند مراتب را به راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي و ادارات كل امور اقتصادي سازمان بازرسي كل كشور اعلام كنند.
وي با اشاره به اين كه كف بيمه در خسارات مالي 5/2 درصد ديه يك مسلمان در ماه حرام ديده شده، افزود: بر اين اساس، كف رقم بيمه نيز از پانصد هزار تومان به يك ميليون و 250 هزار تومان افزايش يافته است.
جهانگيري با اشاره به اينكه تصادفات جرحي و فوتي همانند پيش، مستلزم حضور پليس و عوامل انتظامي براي ترسيم كروكي است، افزود: افزايش رضايتمندي، جلوگيري از اتلاف وقت، كاهش گرههاي ترافيكي و مراجعه به پليس و دادگاهها، كاهش مأموريتهاي پليس در تصادفات خسارتي و ... از مزاياي اجراي اين طرح خواهد بود.
وي با تأكيد بر اينكه بيمهنامه شخص ثالث در كشور براي همه خودروها اجباري است، افزود: پليس راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي از رفتوآمد خودروهاي فاقد بيمهنامه در كشور جلوگيري ميكند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
ظاهر خبر شما نشان می دهد که این مطلب را که تصادف خسارتی احتیاج به کروکی ندارد را رییس مرکز اجرائیات راهنمایی گفته و بیمه ها معلوم نیست این کار را بکنند یا نه؟ اما نکته اینجاست که اگر صحنه تصادف به هم بخورد گاه تشخیص مقصر از بی گناه نا ممکن یا دشوار است و ممکن است بی عدالتی در مورد کسانی انجام گیرد. چون با فرض داشتن بیمه شخص ثالث برای هر دو خودرو فقط خسارت به یکی از راننده ها پرداخت می شود و طرف مقصر باید خسارت خود را خودش پرداخت کند. حالا بحث اینکه اگر از کوپن بیمه استفاده شود تخفیف بیمه نامه از سال بعد منتفی می شود و خسارت دیگری هم به این صورت وجود دارد به جای خودش. اما نکته مهم در گفته های راهنمایی و رانندگی این جاست که در اکثر مواقع دیر رسیدن مامور کروکی راهنمایی باعث اتلاف وقت و راه بندان می شود که به چشم مردم مقصر آن راهنمایی است و به نظر می رسد با این خبر راهنمایی در صدد است این مشکل خود را به هزینه کردن از جیب مردم حل کند.
با سلام
همانطور كه پليس از خودروهاي فاقد بيمه جلوگيري ميكند مراجعي هم بايد از شركت هاي بيمه كه بيمه نامه هاي درستي ارائه نميدهند جلوگيري كنند . مانند بيمه پارسيان كه ماشين هاي صفر ايران خودرو را زير 12 ماه بيمه ميكند تا در سال بعد تخفيف 5 درصد شامل اين بيمه نامه ها نشود . براي اثبات اين ادعا خود بنده يكي از اين بيمه نامه ها را از شركت پارسيان در دست دارم كه ميتوانم جهت ارائه دهم . با تشكر
سلام
کارخوبی است ولی تاجابیفتد پناه برخدا بایدبرد
اين اقدام راهنمايي و رانندگي بسيار عالي است - از زحماتشان سپاسگزاريم
ای کاش ایین موضوع از طریق رسانه ها مکرر اعلام شود تا فرهنگش جا بیافتد . تا رانندگان برای تصادفاتشان راه بند های طولانی ایجاد نکنند و مطمئن باشند بلافاصله باید به بیمه مراجعه تا کارشناسی خسارت گردند
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.