آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
0بازدید

تصادف یک اتوبوس 28 کشته به جای گذاشت

دست کم ۲۸ نفر از جمله ۲۲ کودک در جریان تصادف یک اتوبوس مسافربری در تونلی در سویس جان خود را از دست دادند.

همشهری آنلاین:این اتوبوس که ۵۲ مسافر داشت در ساعات دیر وقت سه‌شنبه ۱۳ مارس، از جلو به دیوار تونل اصابت کرد. هر دو راننده اتوبوس نیز در اثر تصادف کشته شدند. کودکان بلژیکی مسافر اتوبوس در راه بازگشت از یک هفته تعطیلات ورزشی (اسکی) در "ول د انیویر" در کوه های آلپ سویس بودند.

به گزارش بی بی سی، این کودکان از دو مدرسه ابتدایی در شهر های بلژیکی لومل (نزدیک به مرز با هلند) و شهر هاورلی بودند. خانواده‌های آشفته حال در مدارس جمع شده‌اند.

دادستان کل سویس در یک کنفرانس خبری گفت که این اتوبوس نسبتا جدید و مجهز به کمر بندهای ایمنی بوده است.

السیگ گفت که اتوبوس ابتدا با دیوار سمت راست تونل برخورد کرد و سپس از جلو به دیوار بتونی، بخشی از راه اضطراری، اصابت کرد.

حداکثر سرعت مجاز در این تونل ۱۰۰ کیلومتر در ساعت بود. بیش از ۲۰۰ نفر و هشت فروند هلی کوپتر در عملیات نجات شرکت داشتند.

تعدادی از مجروحان به وسیله هلی کوپتر به بیمارستانی در لوسان، برن و سایر شهرهای سوییس منتقل شدند. خانواده سلطنتی بلژیک با صدور بیانیه ای تاسف عمیق خود را نسبت به این حادثه دردناک ابراز کرده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.