آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
3بازدید

مربی آلمانی شنا با فدراسیون به توافق رسید

آغاز دور جدید تمرین تیم ملی شنا با حضور یورگ وویت

فدراسیون شنا پس از رایزنی و مذاکره با یورگ وویت مربی مطرح آلمانی سرانجام با وی به توافق مالی دست یافت.

فدراسیون شنا بعد از رایزنی با یورگ وویت مربی مطرح شنای جهان سرانجام با وی با شرایط مالی مناسب به توافق دست یافت و این مربی بزرگ که چیزی بیش از 10 هزار یورو در ماه حقوق مطالبه کرده بود، پذیرفت تا با توجه به این که همسرش در ایران هدایت تیم قایقرانی بانوان را بر عهده دارد، با حقوقی بالغ بر چهار هزار و پانصد یورو به ایران بیاید و با فدراسیون همکاری کند.

به گزارش شبکه ایران به نقل از فدراسیون شنا، دور جدید تمرینات تیم ملی شنای ایران با هدایت «یورگ وویت» از روز پنجم فروردین سال 1391 در مجموعه ورزشی آزادی تهران آغاز می‌شود.

همچین قرار بر این شد تا خشایار حضرتی به عنوان سرمربی در کنار ملی‌پوشان حضور یابد تا تیم ملی را برای رقابت‌های بین‌المللی مالزی در روزهای 14 تا 18 اردیبهشت ماه سال 1391 آماده کند.

بنابر اعلام فدراسیون شنا ملی‌پوشان شنای ایران علاوه بر مالزی در رقابت‌های انتخابی المپیک فرانسه و مجارستان نیز شرکت می‌کنند.

وویت بامداد روز دوشنبه وارد تهران خواهد شد و پس از چند روز استراحت از هفته‌ نخست فروردین کار خود را شروع می‌کند.

شایان ذکر است اسامی بازیکنان دعوت شده به اردوی تیم ملی شنا به شرح زیر است: سعید آشتیانی، محمد بیداریان، پوریا مالدار قصری، امیر طاهری، احمدرضا جلالی، آرین اولیایی، امیر محمد شجاعی فر، پاشا وحدتی، سروش خواجگی، همایون حقیقی، محمد اژدری، آرشام میرزایی و افشین عسگری. 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.