آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

چین بزرگترین واردکننده جهان می‌شود

وزیر بازرگانی چین اعلام کرد که این کشور به زودی به بزرگترین واردکننده جهان تبدیل می‌شود.

به گزارش ایسنا، چن دمینگ با اعلام اینکه چین اکنون دومین واردکننده بزرگ جهان است، گفت: تا چند سال دیگر چین در میان کشورهای جهان از نظر واردات در مکان اول خواهد ایستاد.

وی تصریح کرد: چین تنها ارائه دهنده کالاهای باکیفیت و ارزان به جهان نیست، بلکه کالاهای با کیفیتی نیز از دیگر کشورهای جهان وارد می‌کند.

او تصريح كرد: طی سال‌های گذشته نرخ رشد خرده‌فروشی در چین بین 16 تا 18 درصد بود که از نرخ رشد تولید ناخالص داخلی بیشتر بوده و این نشان دهنده پتانسیل بالای خرید در این کشور است.

وی اظهار کرد: برخی از کشورهای غربی چین را برای عدم توازن تجار در جهان سرزنش می‌کنند، اما آنها به این نکته توجه نمی‌کنند که چین با داشتن 19 درصد از جمعیت جهان دومین واردکننده بزرگ جهان است.

آمارهای اداره گمرک چین نشان می‌دهد که در سال گذشته میلادی مازاد تجاری چین کاهش 14.5 درصدی داشت و به 155 میلیارد و 140 میلیون دلار رسید. واردات چین در این سال از رشد 24.9 درصدی برخوردار بوده و به یک هزار و 740 میلیارد دلار رسیده بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.