آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
4بازدید

توطئه قطر این بار دامنگیر امارات شد

مسئولان اماراتی ایده ها و افکار ویران کننده ای را از همتایان سعودی خود دریافت کردند که نخستین ایده این است که عربستان در اندیشه ایجاد یک ساختار عربی سنی در خلیج فارس، بلاد شام، مغرب عربی و مصر برای مقابله با شیعیان است.

منابع آگاه عربی از سفر محرمانه وزیر امور خارجه امارات به عربستان برای هشدار درباره توطئه قطر علیه امارات و عربستان سعودی خبر دادند.

به گزارش فارس، منابع آگاه عربی در گفت‌وگو با هفته نامه المنار چاپ فلسطین فاش کردند که عبدالله بن زاید وزیر امور خارجه امارات چند روز پیش سفری محرمانه به عربستان داشته است تا از موضع مسئولان سعودی درقبال توطئه چینی قطر علیه امارات آگاه شود.

این منابع به نقل از افراد نزدیک به مراکز تصمیم گیری در ریاض و ابوظبی گفتند: وزیر امور خارجه امارات در دیدارهای محرمانه خود با مقامات سعودی آنها را به خاطر عدم موضعگیری شفاف و روشن درقبال توطئه چینی قطر علیه برادران عرب خود در حوزه خلیج فارس سرزنش کرده است.

به گفته این منابع، وزیر امور خارجه امارات دراین دیدارها خاطرنشان کرده است که ابوظبی درک می کند مسئولان عربستانی از اقدام قطر در صدور بحران از طریق شبکه تلویزیونی الجزیره و شعله ور کردن اوضاع در داخل عربستان ترس و نگرانی دارند.

این منابع افزودند: برخی هشدار می دهند که عربستان هدف بعدی توطئه قطر است بوی‍‍ژه که دوحه در توطئه خود علیه سوریه شکست خورده است و آرزوی قطر این است که تنها کشور باثبات در جهان عرب باشد.

به گفته این منابع، مسئولان اماراتی ایده ها و افکار ویران کننده ای را از همتایان سعودی خود دریافت کردند که نخستین ایده این است که عربستان در اندیشه ایجاد یک ساختار عربی سنی در خلیج فارس، بلاد شام، مغرب عربی و مصر برای مقابله با شیعیان است.

به گفته این منابع، اما امارات معتقد است که این ایده ها، ویرانگر و بازی با آتش است و وزیر امور خارجه امارات این مطلب را به مسئولان سعودی تفهیم کرده است.

ابوظبی همچنین به ریاض هشدار داده است که چه بسا عربستان عرصه ای باشد که در مرحله آینده خشونت ها در آن شدت خواهد گرفت و این کشور در دامی خواهد افتاد که قطری ها پهن کرده اند.

برپایه این گزارش، تدابیر امنیتی شدیدی در امارات بوی‍‍ژه درگذرگاههای مختلف با توجه به توطئه قطر علیه این کشور برقرار شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

محمد جواد۱۳۹۱/۰۱/۱۶ ۲۱:۵۹

اللهم اشغل الظالمین بالظالمین!!

فدوی۱۳۹۱/۰۱/۱۶ ۱۹:۲۷

عجب اعجوبه ای این قطر . یک فوت کوچک چه طوفانی به راه انداخته .
هر چند کاملا خسته کننده شده تکرار این جمله که عملا همه کاره آمریکاست و قطر و امثال قطر که کاره ای نیستند که فقط نقش یک کارگر روزمزد را بازی می کنند و اما قسمت با مزه ی داستان آن زمانی شروع می شود که سعودی ها و ترک ها بفهمند که قرار است به خواست آمریکا تجزیه شوند چرا که تمام کشور ها از نظر آمریکا مانند آجر هایی می مانند که جهان را می سازند حال هر چه این آجر ها کوچکتر باشند جابجا کردنشان و در نتیجه شکل دادن دنیا برای آمریکایی ها آسانتر است . آسیاب به نوبت شاید امروز نوبت سوریه و لیبی باشد اما قطعا فردا نوبت سعودی و ترکیه خواهد بود . دیر و زود دارد اما سوخت و سوز ابدا .

ادیب۱۳۹۱/۰۱/۱۶ ۱۹:۰۲

انشاءالله بزودی شاهد سقوط حکومت پوشالی قطر هم خواهیم بود.

هادی۱۳۹۱/۰۱/۱۶ ۱۶:۰۵

خدا میدونه به این قطریها چه وعده هایی داده شده که اینطوری میکنن

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.