آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
0بازدید

مرکز درمانی ویژه بیماران کلیوی در تهران افتتاح شد

معاونت غذا و دارو به وعده‌های خود عمل نمی‌کند

معاونت غذا و دارو به وعده‌های خود از جمله حمایت و ارائه دارو به انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی برای تحویل به بیماران عمل نمی‌کند و اکنون در ارائه داروهای تخصصی بیماران کلیوی از جمله در زمینه هزینه های آن بیماران دچار مشکلات بسیاری هستند.

معاونت غذا و دارو به وعده‌های خود عمل نمی‌کند
وعده ها: مرکز درمانی و آزمایشگاهی شفا در 9 طبقه با حمایت خیرین و انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی امروز با حضور اصغر جلالیان، نماینده مجلس شورای اسلامی و عضو فراکسیون حمایت از معلولان افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان فارس، مصطفی قاسمی، رئیس هیئت مدیره انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در توضیح این مرکز درمانی اظهارداشت: این مرکز درمانی مجهز به آزمایشگاه تخصصی است که با حمایت خیرین کشور در 9 طبقه ساخته شده است که تمام موارد پیشگیری و درمانی را برای بیماران کلیوی به صورت رایگان انجام خواهد داد.

وی با بیان اینکه افراد دیگر نیز با کمترین هزینه از خدمات درمانی و آزمایشگاهی این مرکز پیشرفته که دارای 10 تخت دیالیز است بهره مند شوند.

معاونت غذا و دارو به وعده‌های خود عمل نمی‌کند

قاسمی با اشاره به اینکه مرکز درمانی و آزمایشگاهی شفا در زمینه ارائه دارو نیز می‌تواند به بیماران ارائه خدمات داشته باشد، گفت: ولی متأسفانه معاونت غذا و دارو به وعده‌های خود از جمله حمایت و ارائه دارو به انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی برای تحویل به بیماران عمل نمی‌کند و اکنون در ارائه داروهای تخصصی بیماران کلیوی از جمله در زمینه هزینه های آن بیماران دچار مشکلات بسیاری هستند.

مرکز درمانی و آزمایشگاهی شفا در تهران ، خیابان ولی عصر، بالاتر از چهارراه طالقانی، کوچه شهید فرهنگ حسینی واقع است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.