آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
2906بازدید

رئیس لاتزیو آذرماه به تهران می آید

کلودیو لوتیتو رئیس باشگاه لاتزیو ایتالیا به همراه مدیر اقتصادی این باشگاه جهت حضور در همایش خصوصی سازی باشگاه های فوتبال ایران به تهران سفر می کنند.

به گزارش مهر، نشست معاونان اتحادیه فوتبال باشگاه های کشور صبح روز یکشنبه در محل اتحادیه برگزار شد که در این نشست مانوسی فر معاون بین الملل اتحادیه فوتبال از سفر میهمانان ایتالیایی همایش خصوصی سازی خبر داد.

بر این اساس و طبق گزارش معاون بین الملل اتحادیه فوتبال، کلودیو لوتیتو رئیس به همراه مدیر اقتصادی باشگاه لاتزیو، جهت حضور در همایش خصوصی سازی باشگاه های فوتبال ایران که 20 آذر ماه در تهران برگزار می شود سفری به ایران خواهند داشت. سینیوری، ‌بازیکن با سابقه فوتبال ایتالیا نیز دیگر میهمان خارجی اتحادیه فوتبال در این نشست خواهد بود.

موضوع برگزاری یک دوره کلاس مدیریت فوتبال از دیگر مصوبات این جلسه بود. مسعود رضاییان مدیرعامل پیشین باشگاه فولاد که در سمینار مدیران باشگاه های آسیا حضور داشته به عنوان مدرس این دوره انتخاب شد. این کلاس دی ماه سال جاری با حضور مدیران باشگاه های فوتبال در تهران برگزار خواهد شد.

همچنین شصت و هشتمین نشست شورای مرکزی اتحادیه فوتبال باشگاه های ایران با حضور نمایندگان باشگاه ها روز 30 آبان ماه به میزبانی باشگاه بهمن ساری در شهرستان ساری برگزار می شود.

با موافقت معاونان اتحادیه فوتبال در جلسه روز یکشنبه موضوع افتتاح سایت جدید نیز به تصویب رسید. سایت جدید اتحادیه فوتبال باشگاه های ایران به نشانی www.faic.ir روز 18 آبان ماه با حضور نمایندگان رسانه های گروهی رسما افتتاح خواهد شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.