آخرین خبرترامپ: اسم من روی برگه رای نبود
2بازدید

قاره آسيا دارنده بيشترين سهم از صادرات ايران

در سال گذشته كشورهاي چين، آلمان، سودان، ونزوئلا و استراليا به ترتيب از قاره‌هاي آسيا، اروپا، آفريقا، ‌آمريكا و اقيانوسيه بيشترين سهم از ميزان صادرات ايران را به خود اختصاص دادند.

به گزارش خبرنگار ايسنا، سال گذشته 25 ميليون و 390 هزار تن كالا به ارزش پنج هزار و 652 ميليون دلار از ايران به به كشور چين صادر شد كه به لحاظ وزني 39.57 درصد و به لحاظ ارزشي 18.33 درصد افزايش را نشان مي‌دهد.

همچنين در اين مدت 56 هزار تن كالا به ارزش 415 ميليون دلار به كشور آلمان در اروپا صادر شده كه 3.61 درصد به لحاظ وزني و 18.88 درصد به لحاظ ارزشي رشد داشته است.

كشور سودان از قاره آفريقا نيز در رده بعدي قرار دارد، به نحوي كه در سال گذشته 72 هزار تن كالا به ارزش 99 ميليون دلار به اين كشور صادر شده و نشان‌دهنده رشد 12.99 درصدي به لحاظ وزني و 21.99 درصدي به لحاظ ارزشي است.

ميزان صادرات به ونزوئلا در آمريكا نيز طي اين مدت 17 هزار تن به ارزش 85 ميليون دلار بوده كه از نظر وزني 9.56 درصد و از نظر ارزشي 37.99 درصد افزايش داشته است.

آخرين قاره‌اي كه بيشترين سهم از ميزان صادرات ايران را به خود اختصاص داده است، اقيانوسيه بوده كه در سال گذشته 53 هزار تن كالا به ارزش 58 ميليون دلار به مقصد استراليا صادر شده و 96.34 درصد افزايش در وزن و 94.75 درصد افزايش در ارزش را نشان مي‌دهد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.