آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

نفس اقتصاد با ثبات مدیریتی گرم می‌شود

عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس با بیان اینکه بی‌ثبا تی مدیریتی رکود پروژه‌های عمرانی را در پی دارد، گفت: دولت باید مدیران را در شرایط بحرانی حمایت کند تا این مدیران بتوانند برنامه‌های خود را به نحو مطلوبی اجرا کنند .

خلیل حیات مقدم در گفت و گو با خانه ملت،افزود: باید فکر و چاره‌ای نمود و راه عمران و آبادانی و پیشرفت و زدودن غبار محرومیت در کلیه بخش‌ها به‌ویژه بخش اشتغال‌زایی و ایجاد کسب و کاررا در پیش گرفت تا روند رشد و توسعه در کشور با شتاب بیشتر ی انجام شود واین امر زمانی امکان پذیر است که فرهنگ ثبات مدیریتی در کشور نهادینه شود.

 نماینده مردم بندر ماهشهر، امیدیه و هندیجان ادامه داد: استفاده کارآمد ازظرفیت‌های بازرگانی و مبادلات مرزی و ارتقاء سطح درآمد و زندگی روستاییان و کشاورزان ، گسترش کشاورزی صنعتی، صنایع روستایی و خدمات نوین و اصلاح نظام قیمت‌گذاری محصول‌های کشاورزی تنها با یک مدیریت با ثبات امکان پذیراست.

حیات مقدم افزود: ثبات مدیریتی در یک دوره بلند مدت امری ضروری است، چرا که عمر کوتاه مدیریتی اجازه نخواهد داد، مدیران برنامه های اقتصادی ، اجتماعی ، فرهنگی و آموزشی خود را اجرا کنند.

وی تصریح کرد : مدیریت، گرانبهاترین سرمایه اقتصادی  در کشور است و به همین علت باید از مدیران اجرایی درکشور حمایت لازم را بعمل آورد.

عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس یاد آور شد : دولت باید با یک برنامه ریزی کاربردی و اصولی بسترهای توسعه در عرصه های مختلف اقتصادی ، اجتماعی ، فرهنگی را در جامعه مهیا کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.