آخرین خبروزیر آموزش‌ و پرورش کارت زرد گرفت
3بازدید

انگلیس با خطر یک دهه رکود روبروست

"اد بالز" وزیر دارایی سایه انگلیس در مصاحبه امروز خود با نشریه "آبزرور" هشدار داد که در صورتی که روند کنونی ادامه یابد و برنامه مشخصی برای افزایش رشد و شغل در نظر گرفته نشود، انگلیس به رکود اقتصادی بسیار بلند مدت دچار شده و یک دهه را از دست خواهد داد.

رشد اقتصادی کم، کاهش میزان تولیدات صنعتی، افزایش نرخ بیکاری و پایین بودن تمام شاخص‌های اقتصادی در انگلیس موجب شده تا کارشناسان اقتصادی این کشور به شدت از ادامه این روند ابراز نگرانی کنند.

به گزارش فارس به نقل از روزنامه گاردین، وزیر دارایی سایه انگلیس از ادامه روند فعلی در اقتصاد این کشور ابراز نگرانی کرد و نسبت به بروز رکود اقتصادی بلند مدت در انگلیس هشدار داد.

"اد بالز" وزیر دارایی سایه انگلیس در مصاحبه امروز خود با نشریه "آبزرور" هشدار داد که در صورتی که روند کنونی ادامه یابد و برنامه مشخصی برای افزایش رشد و شغل در نظر گرفته نشود، انگلیس به رکود اقتصادی بسیار بلند مدت دچار شده و یک دهه را از دست خواهد داد.

بالز در مصاحبه خود "جورج آزبورن" وزیر دارایی انگلیس را به مناظره تلویزیونی فراخوانده و عنوان می‌کند که مردم حق دارند تا از جایگزین‌های موجود برای سیاست اقتصادی فعلی آگاه شوند.

نظرسنجی صورت گرفته از سوی موسسه "TNS-BMRB" نشان‌دهنده آن است که مردم انگلیس نسبت به وضعیت اقتصادی به شدت نگران هستند. از هر 5 نفر انگلیسی دو نفر بر این عقیده‌اند که وضعیت اقتصادی در سال آینده بدتر خواهد شد و میزان درآمد آن‌ها کاهش خواهد یافت. همچنین 37درصد مردم این کشور عنوان کرده‌اند که نسبت به امنیت شغلی خود نگران هستند، که این آمار در مقایسه با سال 2011 افزایش داشته است.

بالز هشدار می‌دهد که با راکد شدن بازارهای اساسی انگلیس در منطقه یورو، بانک مرکزی انگلیس پس از کاهش نرخ بهره و تزریق 325 میلیارد پوند حاصل از سیاست‌های انبساطی، قدرت مانور کمی خواهد داشت و انگلیس برای مدت‌ها با رشد ناچیز اقتصادی روبرو خواهد بود.

بالز که از سوی کامرون به تضعیف اقتصاد با صحبت‌هایش متهم شده، عنوان می‌کند که یک عذرخواهی از دیوید کامرون و آزبورن طلبکار است. او می‌گوید: آن‌ها گفتند که ما طرحی داریم که کار خواهد کرد، ما به صورتی مطمئن به بازیابی اقتصادی می‌رسیم، ما نرخ بیکاری را پایین می‌آوریم، ما بدهی‌هایمان را تحت کنترل می‌گیریم و همینطور ادامه دادند، اما حالا همه این طرح‌ها شکست خورده است.

در چند ماه اخیر فشار اقتصادی، مناقشات سوختی، تغییر قوانین مالیاتی، و پرونده رسوایی رسانه‌ای مردوخ و دست داشتن اعضای کابینه انگلیس در آن، همگی موجب شده تا دیوید کامرون نخست وزیر دولت ائتلافی انگلیس در معرض شدیدترین انتقادها قرار بگیرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.