آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
2بازدید

هشدار پلیس به خریداران کتاب از نمایشگاه

از غرفه دار بخواهید تا خود شخصاً کارت بانکی را بر روی کارت خوان بکشید.هیچ وقت رمز خود را در مکان های شلوغ اعلام نکنید. بعد از خرید خود بهترین گزینه امنیت کارت شما تغییر رمز آن خارج از نمایشگاه است.

پلیس فتا در مورد خریدهای الکترونیکی با استفاده از دستگاههای کارت خوان در نمایشگاه کتاب هشدارها و توصیه‌هایی را منتشر کرد.

به گزارش خبرآنلاین، معاونت اجتماعی پلیس فتای ناجا با صدور اطلاعیه ای ضمن هشدار به هموطنان در مورد استفاده از کارت خوان های هوشمند اعلام کرد: به دلیل برگزاری برخی نمایشگاه‌های سالانه که با استقبال بیش از حد مردم روبرو هستیم و با توجه به اینکه برخی از غرفه ها برای رفاه حال مردم در هنگام خرید با قرار دادن دستگاه‌های کارت خوان و یا خود‌پردازهای سیار سعی در خرید آسان را دارند این پلیس هشدار داد به نکات مهم زیر حتماً توجه و دقت کافی را داشته باشید.

- از غرفه دار بخواهید تا خود شخصاً کارت بانکی را بر روی کارت خوان بکشید.هیچ وقت رمز خود را در مکان های شلوغ اعلام نکنید. بعد از خرید خود بهترین گزینه امنیت کارت شما تغییر رمز آن خارج از نمایشگاه است.

- همچنین بر روی کارت بانکی هیچگاه رمز خود را یادداشت نکنید. در هنگام استفاده از خودپرداز های سیار حتما دقت داشته باشید تا تجهیزات اضافی بر روی آنها نصب نشده باشد.

- بدلیل استفاده از تبلیغات بلوتوثی نمایشگاه هیچگاه اطلاعات بانکی و حیاتی خود را بر روی گوشی قرار ندهید لازم به ذکر است که باید یادآوری کنیم که تلفن همراه شما رایانه شخصی شما نیست.

- بدلیل حضور برخی از شرکت‌های تبلیغاتی که با ارسال بلوتوث بر روی گوشی سعی در تبلیغات نمایشگاهی دارند، مراقب افرادی که از این فضا جهت بهره برداری های شخصی خود سودجویی می‌کنند، باشید.

معاونت اجتماعی پلیس فتا در پایان به کسانی که در محیط های نمایشگاهی بدنبال اهداف غیر اخلاقی و سودجویی باشند تذکر داد پلیس فتا اجازه هیچ گونه تخلفی را به این عده نخواهد داد و با متخلفان شناسایی شده برخورد قاطع و قانونی خواهد داشت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.