آخرین خبردست رد روبیو بر سینه ترامپ زده شد
4476بازدید
۰

دست رد روسو فرانسوي به سينه ايران

دبير فدراسيون دوچرخه سواري از منتفي شدن حضور روسو فرانسوي به ايران خبر داد.

اصغر خالقي در گفت وگو با ايسنا، اظهار كرد: پس از حدود يك‌ماه كه منتظر پاسخ "روسو" نفر اول دوچرخه سواري فرانسه بوديم، سه شنبه "لاپارتين" نايب رييس فدراسيون دوچرخه سواري گفت كه روسو به ايران نمي‌آيد.

وي افزود: پس از اين از لاپارتين خواستيم كه با يك مربي خوب ديگر گفت‌وگو كند كه لاپارتين عنوان كرد با "گروسو" دستيار روسو صحبت‌هاي اوليه را انجام داده و او مايل به آمدن به ايران است. قرار است در يكي، دو روز آينده جلسه‌اي را با "گروسو" داشته باشد و در صورت موافقت نهايي رزومه‌اش را براي ما ارسال كند.

دبير فدراسيون دوچرخه سواري با تاكيد بر اينكه "گروسو" هم گزينه‌ي خوبي براي سرمربيگري تيم پيست ايران است، خاطرنشان كرد: از او هيچ شناختي نداريم. اما قطعا دستيار "روسو" مربي خوبي خواهد بود.

وي ادامه داد: اگر حضور گروسو نيز منتفي شود به سراغ مربي از كشور استراليا مي‌رويم. اين مربي استراليايي از مدتها پيش اعلام آمادگي كرده كه با همسرش به ايران مي‌آيد. او مربي در قسمت پيست و جاده است. اين مربي در سال 76 سرمربي تيم ملي پيست مالزي بود و با اين تيم در مسابقات آسيايي تهران مقامهاي خوبي را كسب كرد.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.