آخرین خبرسازماندهی نخستین تیپ جان‌فدای ایران
1110بازدید

اعتراض جدید خزاعی به سازمان ملل

نماينده دائم كشورمان، موضع آسيا را حمايت كامل از عمليات حفظ صلح سازمان ملل اعلام كرد و اين سازمان را تنها ساز و كار جهاني در اين رابطه دانست.

سفير و نماينده دائم ايران در سازمان ملل تصريح كرد: ضرورت دارد در مديريت درگيري‌هاي خشونت‌بار جهان از سوي سازمان ملل رهيافت‌هاي جديد اتخاذ شده و تغييرات معنادار و عميق ايجاد شود.

به گزارش خبرگزاري فارس، محمد خزاعي سفير و نماينده دائم كشورمان در سازمان ملل متحد روز جمعه طي سخناني در مراسم بزرگداشت شصتمين سالگرد عمليات حفظ صلح اين سازمان با اشاره به اهميت كوشش‌هاي دسته جمعي براي دستيابي به صلح و امنيت، اظهار داشت: از زمان آغاز اولين عمليات حفظ صلح سازمان ملل متحد در سال 1948 تاكنون صدها هزار نيروي دولت‌هاي عضو سازمان در بيش از 60 عمليات از اين نوع شركت كرده و بيش از 2500 تن از آنان نيز در اين راه جان باخته‌اند.
خزاعي كه به عنوان رئيس گروه آسيايي سخنراني مي‌كرد، به نقش بزرگ قاره آسيا در تامين منابع انساني و مالي اين عمليات پرداخت و با اشاره به چالش‌هاي گسترده در برخي از مناطق جهان، بر ضرورت اتخاذ رهيافت‌هاي جديد و ايجاد تغييرات معنادار و عميق‌تر در مديريت درگيري‌هاي خشونت‌بار تاكيد كرد.
نماينده دائم كشورمان، موضع آسيا را حمايت كامل از عمليات حفظ صلح سازمان ملل اعلام كرد و اين سازمان را تنها ساز و كار جهاني در اين رابطه دانست.
وي تاكيد كرد كه اين سازمان در چارچوب ماموريت خود براي حفظ صلح و امنيت بين‌المللي، بايد اصول و مقاصد منشور ملل متحد را در عمليات حفظ صلح مدنظر قرار دهد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.