آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

برگزاري‌ آخرین تمرین پرسپولیس در امارات

تمرین امروز که ساعت ۱۹ برگزار می‌شود در ورزشگاه اصلی باشگاه الشباب خواهد بود. سرخپوشان فردا دوبی را به مقصد جده ترک می‌کنند و تمرینات خود را در آن شهر دنبال خواهند کرد.

 تیم فوتبال پرسپولیس امروز (یکشنبه) آخرین تمرین خود را در امارات برگزار خواهد کرد.

به گزارش ایلنا، تمرین امروز که ساعت ۱۹ برگزار می‌شود در ورزشگاه اصلی باشگاه الشباب خواهد بود. سرخپوشان فردا دوبی را به مقصد جده ترک می‌کنند و تمرینات خود را در آن شهر دنبال خواهند کرد. تیم فوتبال پرسپولیس در مرحله حذفی رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا در حالی به مصاف تیم الاتحاد می‌رود که یک تیم داوری از ازبکستان این مسابقه را در عربستان قضاوت خواهند کرد.

والنتین کوالنکوف به همراه رافائل ایاسوف و مامور سعیدکاسیموف از ازبکستان دیدار حساس تیم‌های الاتحاد عربستان و پرسپولیس ایران را قضاوت خواهند کرد. داور چهارم این بازی ولادیسلاو تسیتلین از ازبکستان است و ناظر بازی از فیلیپین و ناظر داوری از کره جنوبی انتخاب شده‌اند.

گفتنی است؛ این بازی چهارشنبه شب ساعت ۲۲:۴۰ به وقت تهران در ورزشگاه شاهزاده عبدالله فیصل جده عربستان آغاز خواهد شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.