آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

پلیس ضد فساد انگلیس به فساد متهم شد

پرس تی وی طی گزارشی اعلام کرد یافته های جدید از وجود فساد مالی در بدنه پلیس مبارزه با فساد انگلیس حکایت دارد.

یافته های جدید از وجود فساد در بدنه پلیس مبارزه با فساد انگلیس حکایت دارد. ظاهرا افسران پلیس اسکاتلند یارد در برابر ارائه اطلاعاتی در خصوص یک پرونده بزرگ کلاه برداری، مرتبط با یک سیاستمدار، مقادیری دریافت کرده اند.

بر اساس این گزارش، ظاهرا افسران بلندپایه اسکاتلند یارد، اطلاعات مربوط به یک پرونده کلاهبرداری را به یک کارآگاه خصوصی که توسط جیمز ایبوری، سیاستمدار نیجریه ای متهم به کلاهبرداری 150 میلیون یورویی استخدام شده بود، فروخته اند.

دو افسر تحقیق در اداره پلیس مترو پولیتن و یک مامور سابق ناظر تحقیقات اکنون با اتهاماتی در خصوص دریافت 20 هزار یورو رشوه، در ازای ارائه اطلاعات بسیار حساس به افراد غیر صلاحیتدار روبرو هستند.

اطلاعات مربوط به ارتشای پلیس اسکاتلند یارد، توسط وکیلی به نام مایک شوارز در جریان رسیدگی مقدماتی به اقدامات افسران تحقیق خصوصی افشا شده است.

شوارز گفت: «اعداد و ارقام نشان می دهد که 6 پرداخت، مجموعا به مبلغ  20 هزار یورو در طی یک دوره زمانی 8 یا 9 ماهه انجام گرفته است... حتی اگر این پرداخت ها مصداق فساد نباشند، به نظر می رسد که بی مورد بوده اند.»

اسکاتلند یارد اعلام کرده که در حال تحقیق در خصوص پرونده ارتشا است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.