آخرین خبرسپاه: انهدام و رهگیری و یک فروند پهپاد MQ1 در قشم
3بازدید
۱

پيرترين خواهران جهان گينسي شدند+عكس

نام دو خواهر انگليسي به عنوان پيرترين خواهر‌هاي جهان در كتاب ركوردهاي جهاني گينس به ثبت رسيد.

به گزارش ايسنا، به گفته مسئولان ثبت ركوردهاي جهاني گينس، «دروتي» 108 ساله و «مارجوري» 105 ساله كه جمعا 213 سال دارند،‌ توانستند اين ركورد را به خود اختصاص دهند.

اين دو خواهر كه در دو آسايشگاه سالمندان و جداگانه از هم زندگي مي‌كنند،‌ روز گذشته پس از تاييد مسئولان ثبت ركوردهاي جهاني گينس، اين ركورد را جشن گرفتند.

دختر «مارجوري» گفت: هميشه تصور مي‌كردم مادر و خاله‌ام پيرترين خواهرهاي جهان هستند اما هيچ وقت براي اثبات آن اقدامي نكردم تا اينكه سال گذشته تصميم گرفتم اين موضوع را پيگيري كنم و با مسئولان مربوطه تماس گرفتم.

اين دو خواهر كه مدت سه سال است به دليل مشكلات جسماني همديگر را نديده بودند در اين فرصت پيش آمده توانستند با اعضاي خانواده‌شان در كنار هم جمع شوند.

به گزارش ايسنا به نقل از روزنامه ديلي‌ميل، سخنگوي ثبت ركوردهاي جهاني گينس گفت: ورود «دروتي» و «مارجوري» را به جمع خانواده ركوردهاي جهاني گينس تبريك مي‌گوييم.




تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

حسین۱۳۹۱/۰۳/۱۹ ۱۵:۲۸

خیلی با حال بود

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.