آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
2بازدید

توقف شکایت چند مامور ناجا از یک بازیگر

جانشین فرمانده نیروی انتظامی گفت : بازیگر زن دستگیر شده در برج میلاد در صورتی که ادعایی علیه نیروی انتظامی دارد می‌تواند شکایت کند.

سردار احمدرضا رادان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت : ماموران در جریان برگزاری یک کنسرت در برج میلاد به افراد بد پوشش تذکر دادند. حال این بازیگر اگر ادعایی درباره رفتار نامناسب ماموران دارد می تواند شکایت کند.

وی افزود: ماموران نیروی انتظامی از وی شکایت داشتند که از آنها خواستیم فعلا صبر کنند.

جانشین فرمانده نیروی انتظامی خاطرنشان کرد، نیروی انتظامی با وجود همه ناملایماتی که در اجرای این طرح با آن مواجه شد به هیچ عنوان کوتاه نمی‌آید و به طور جدی با بدپوششی، مزاحمین نوامیس، اراذل و اوباش، مواد فروشان خرد و نصب دیش‌های ماهواره برخورد می‌کند.

ماموران به افراد بدپوشش تذکر می‌دهند و اگر اصلاحی در محل صورت نگیرد این افراد به پلیس امنیت معرفی و برای آنها سابقه انتظامی در نظر گرفته می‌شود.
 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.