آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

گفته‌ها و ناگفته‌های روزنامه‌های صبح امروز

سید احمد خاتمی: در برابر گرانی‌ها «آخ» هم نگویید

احمد خاتمی در مراسم یادبود شهدای هفت تیر درباره وضعیت گرانی‌ها به مردم توصیه کرده که: «گرانی‌های زاینده، مایه درد و رنج ماست اما دنیای استکبار اگر شما آخ بگویید، خواهد گفت، به اهداف خود رسیده.‌ از این روی، شما آرزوی یک آخ را بر دل دشمن بگذارید و صبوری کنید».

به جز مسائل اقتصادی که مهمان هر روز صفحات روزنامه‌های صبح است، گمانه‌زنی انتخاباتی هم امروز در صفحات بسیاری از روزنامه‌ها به چشم می‌خورد؛ از واکنش روزنامه ایران به تحرکات انتخاباتی اصولگرایان تا سخنان لاریجانی در دهمین کنگره جامعه اسلامی مهندسین و بیانیه دفتر عبدالله نوری.

روزنامه ایران، سخنان آیت الله مهدوی کنی در مراسم یادبود شهدای هفت تیر را دربردارنده پیام‌هایی برای اصولگرایان دانست. این روزنامه در گزارشی از تحرکات اصولگرایان برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم نوشت که: «هر چند ممکن است عده‌ای ورود به بحث انتخابات ریاست جمهوری یازدهم را زودهنگام تلقی کنند، اما صحبت‌های آیت‌الله مهدوی کنی را باید زنگ آغازی دانست بر شکل‌گیری رقابت‌های اصولگرایان»؛ این گزارش با تیتر «ائتلاف‌های نشدنی!» در صفحه سوم این روزنامه منتشر شده و در آن از قول آیت‌الله مهدوی کنی ـ که این روزنامه، ایشان را پدر معنوی اصولگرایان شاخه جبهه متحد می‌داند ـ نوشته است: «بنــده همیــشه توصیه‌ام به ائتلاف است، نه به اتحاد و می‌گویم ائتلاف داشته باشید و دعوت به ائتلاف می‌کنم، چون اتحاد امر شدنی نیست».

ایران در ادامه نوشت: این سخنان آیت‌الله مهدوی کنی در توصیه به نیروهای اصولگرا برای انتخابات ریاست جمهوری یازدهم بوده است. رئیس مجلس خبرگان رهبری که در حاشیه مراسم افتتاح یادمان شهدای هفت تیر با خبرنگاران سخن می‌گفت، به گروه‌ها و جریان‌های سیاسی اصولگرا توصیه کرده که با پایان انتخابات مجل،س دعواهای سیاسی را پایان داده و به اتحاد و همدلی فکر کنند، چرا که خداوند دوست ندارد ما پس از انتخابات، دعواهای خود را ادامه دهیم.

اما افزون بر پرداختن ایران به این موضوع انتخاباتی، سخنان علی لاریجانی و سفرهای اخیرش از نظر روزنامه آرمان انتخاباتی به نظر می‌رسد. این روزنامه در صفحه خبر خود، سفرهای اخیر لاریجانی را چند منظوره خوانده و این پرسش را مطرح می‌کند که آیا لاریجانی به ریاست جمهوری می‌اندیشد؟

افزون بر این روزنامه که مجموع سفرهای اخیر لاریجانی را در قالب یک احتمال انتخاباتی می‌بیند، بسیاری از روزنامه‌ها نیز به سخنان رئیس مجلس در دهمین کنگره جامعه اسلامی مهندسین پرداختند.

در این باره، رسالت تیتر یک صفحه نخست خود را به این موضوع اختصاص داد و نوشت: «بدون کار حزبی، نمی‌توان کشور را اداره کرد».

از سوی دیگر، عبدالله نوری هم بیانیه‌ای منتشر کرد و در آن نسبت به تحرکات یکی دو هفته برخی رسانه‌ها واکنش نشان داد. در متن این بیانیه که روزنامه اعتماد آن را منتشر کرده، اشاره شده است: «آقای عبدالله نوری تاکنون در ارتباط با موضوع انتخابات آتی ریاست‌جمهوری یا افرادی که در خصوص کاندیداتوری آنها گمانه‌زنی می‌شود، اعلام نظری نداشته‌اند».

این روزنامه افزون بر این بیانیه، در گزارش یک خود به این موضوع پرداخت که چرا این روز‌ها همواره از اصلاح‌طلبان برای شرکت در انتخابات دعوت می‌شود؟
این گزارش با نام «راز کارت‌های دعوت‌ اصولگرایانه» در صفحه نخست روزنامه اعتماد منتشر شده و به بررسی تحرکات انتخاباتی اصولگرایان و خط کشی‌هایی که در میان اصلاح طلبان انجام می‌دهند پرداخته است.

در این گزارش آمده است: «شکی نیست در روزگاری که دیگر اصولگرایی هوس تشکیل شورای هماهنگی نیروهای انقلاب اسلامی را ندارد، آیت‌الله مهدوی‌کنی، وحدت را نشدنی می‌داند، جبهه پایداری‌چی‌ها، انتخابات آینده را فرصتی برای یک تسویه‌حساب تمام‌عیار می‌دانند، حامیان محمود احمدی‌نژاد می‌خواهند ثابت کنند مردم برای انتقادهای اصولگرایان تره خرد نمی‌کنند، بازیگران، مستقل و تازه قد کشیده‌اند و... رقیب‌تراشی یکی از دستورکارهای مهم انتخاباتی می‌تواند باشد».
 
اما از گمانه‌زنی‌های انتخاباتی که بگذریم، همچنان مسائل اقتصادی نقش نخست روزنامه‌های صبح امروز کشور است؛ تجربه دلار دو هزار تومانی، کاهش قیمت لبنیات، عرضه مرغ دولتی و دیدار رئیس‌جمهور با مردان اقتصادی‌اش ـ که از آن به عنوان جلسه تصمیم‌گیری درباره مدیریت تحریم‌ها یاد می‌شود ـ مهمترین موضوعات اقتصادی روزنامه‌های صبح امروز بود.

در این میان سخنان احمد خاتمی درباره گرانی‌ها جالب توجه بود. خاتمی در مراسم سی‌ویکمین سالگرد فاجعه تروریستی هفتم تیر ـ که در محل یادمان مشهد شهیدان هفتم‌ تیر برگزار شد ـ گفت: «گرانی‌های زاینده، مایه درد و رنج ماست؛ اما دنیای استکبار اگر شما آخ بگویید خواهد گفت، به اهداف خود رسیده.‌ از این روی، شما آرزوی یک آخ را بر دل دشمن بگذارید و صبوری کنید».

افزون بر سخنان خاتمی، سرمقاله امروز روزنامه رسالت نیز به موضوع گرانی و ارتباط آن با دسیسه‌های دشمن درباره تحریم‌ها پرداخته است. در این سرمقاله که با نام «از اتاق جنگ اقتصادی بیرون نروید» در این روزنامه چاپ شده، نویسنده، مسائل اقتصادی و فشارهای اخیر را حربه دشمن برای نشان دادن اثر تحریم‌ها بر اقتصاد ایران دانسته و نوشته: «اخیرا در ثبت سفارش اقلام وارداتی مربوط به دامداری‌ها و مرغداری‌ها، اخلال در ترخیص کالا‌ها در گمرکات، دستکاری در توزیع مواد خوراکی، پخش شایعه در مورد کمبود برخی کالا‌ها، حرص و طمع و زیاده خواهی برخی بنگاه‌های تولیدی و توزیعی و نفوذی‌های دشمن در برخی نهادهای تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری، دست به دست هم می‌دهد که ریخت درستی در بازار را شاهد نباشیم. همه این تلاش‌ها برای این صورت می‌گیرد که یک پیام غیر واقعی و تصنعی را بسازد و آن این که: «تحریم‌ها اثر کرده است؛ پس نظام در برابر خواسته‌های دشمن ـ بخوانید ۱+۵ ـ کوتاه بیاید».

نویسنده سرمقاله در ادامه نوشته است: «یک گزارش از بنگاه‌های اقتصادی کشور، نشان می‌دهد که کمتر از 2 درصد بنگاه‌ها مشکل دارند. دشمن با تمرکز روی همین 2 درصد، فضایی ایجاد کرده است که گویی همه بنگاه‌های اقتصادی مشکل دارند. همچنین 2 درصد کارگران شریف کشور در این بنگاه‌ها با مشکلات بیکاری، عدم پرداخت حقوق و... مواجه هستند. حل این مشکلات و تنظیم بازار خارج از حوصله مدیریتی دولت نیست».

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۱۰ ۱۲:۲۱

ميدونيد كارگر با ماهي 389000 تومان چي مي كشه ؟

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۱۰ ۱۲:۱۹

مگه گرونی هم وجود داره ؟؟؟؟
تابناک شما گرونی می بینی ؟

مهدی۱۳۹۱/۰۴/۱۰ ۱۲:۱۹

آیا مثل من هر 15 روز دو میلیون هفتصد خرج مریض سرطانی می دید که آخ نگید؟ مرد مومن من دارم زار زار گریه میکنم از خدا طلبکار میشم تو میگی اخ نگو.

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۱۰ ۱۲:۱۶

طبق آخرین اعلام، خط فقر 946 هزار تومان در سال 1389 بوده، خدا رحم کنه به امسال که معلوم نیست چقدر بوده، پس لطفا در مورد این خبر حتی آخ هم نگویید.

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۱۰ ۱۲:۱۵

اگر شما هم از گرسنگی و گرانی و مشکلات و ... تحمل نیاورید آخ کی هیچ کارتون به بهشت زهرا می افته

رحمت اله۱۳۹۱/۰۴/۱۰ ۱۲:۱۳

سلام منو به آقای خاتمی برسونید
بفرمائید ، ما آخ نمیگیم ، شما دستور اصلاح سیاست های غلط را صادرفرمائید . ما مردم نوکر شماو برادران مسئولیم .

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۱۰ ۱۲:۰۵

ای آقا ما الان 30 ساله در این مرحله حساس کنونی هستیم صدامون در نیاد که دشمن به هدفش میرسه!هدف دشمن گرونی بوده که رسیده!

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۱۰ ۱۲:۰۴

به خدا موندم چکار کنم صابخونم گفته اگه می خوای سال بعد بمونی باید 12 میلیون بزاری روی پولت
منی که کل حقوق سالم با اضافه کاری و کوفت و زهر مار به 9 میلیون نمیرسه چشم آخ هم نمی گم

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۱۰ ۱۲:۰۳

بمو گفتی صبوری کن صبوری
صبوری طرفه خاکی بر سرم کرد

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۱۰ ۱۲:۰۲

"فقر بذر فساد است" علی (ع)

عبداله۱۳۹۱/۰۴/۱۰ ۱۲:۰۰

روزی شخصی از کنار رودخانه ای می گذشت دید شخصی در داخل رودخانه دادو فریاد می کند و کمک می خواهد از او پرسید چرا اینقدر داد و فریاد می کنی مرد گفت شنا بلد نیستم .شخص اول گفت من هم شنا بلد نیستم ولی اینقدر داد و فریاد نمی کنم.
(اخ هم نمیگویم)
مرد داخل رودخانه اخ هم نگفت و مرد .

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۱۰ ۱۲:۰۰

امیدوارم هرگز تجربه آخ گفتن از نداشتن را نداشته باشند.

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۱۰ ۱۱:۴۲

"شما آرزوی یک آخ را بر دل دشمن بگذارید و صبوری کنید" گفتنش آسونه اما...
مردم اگر به خودشون تنهایی باشه باز یطوری تحمل میکنن اما وقتی مثلا یک پدر میبینه که نمیتونه خواسته های حتی سطح پایین فرزندانش را برآورده کنه میدونین چقدر زجر میکشه؟! انشاءالله هیچ پدری شرمنده فرزندش نشه.

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۱۰ ۱۱:۳۷

با اینکه با این حکومت مشکل داریم ولی با آقای خاتمی کاملا موافقم.
دشمن نقاط ضعف ما را پیدا کرده و از همانجا آزار میرساند.
و این امر بدون همراهان داخلی امکانپذیر نیست.

رهگذر۱۳۹۱/۰۴/۱۰ ۱۲:۱۷

هیچ ربطی به دشمن ندارد ، از ماست که بر ماست.

حامد۱۳۹۱/۰۴/۱۰ ۱۱:۳۳

با كمال احترام به ايشان، ما صبوري مي كنيم، ولي انتقاد هم مي كنيم. انتقاد از شروط حركت به سمت جلوست.

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۱۰ ۱۱:۲۹

اقای خاتمی اخ نگویید یعنی چی?
شکم گرسنه را باید سیر کرد،
به جای اینکه به فکر چاره اساسی باشین با این حرفا بیشتر به عدم مدیریت خیلی از مدیران صحه نکزارید!

saeed۱۳۹۱/۰۴/۱۰ ۱۱:۲۹

ماکه کارمان از اخ گذشته است به آی رسیده است !

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۱۰ ۱۱:۲۸

به آقاي خاتمي سلام برسونيد، ببنند مي توانند با ماهي 700 تومان آخ نگويند

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۱۰ ۱۲:۱۶

700 تومن که خوبه برادر کل دریافتی من 540 هزار تومنه آخ که هیچ آه هم از نهادم بلند شده

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۱۰ ۱۱:۲۸

پول نداریمممممممم . شغل نداریممممممم

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۱۰ ۱۱:۲۵

این امر در صورتی عملی است که با هم باشیم . نه اینکه عده ای در شعب و جمعی در بیرون آن

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۱۰ ۱۱:۲۴

گراني ديگر ناي آخ گفتن هم از ما گرفته جناب خاتمي .
آیا درک می کنید درد خانواده اي را كه چهار ماه غذاي گرم نخورده

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۱۰ ۱۱:۲۰

این آقا که گفته آخ نگویید مگه مردم نای حرف زدن دارن که بگن آخ - گرانی و بی کاری و هزینه های سرسام آور زندگی . بابا یک کاری بکنید نابود شدیم زیر اینهمه بار . تابناک نظرمو بزار به خدا.

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۱۰ ۱۱:۱۸

اگر آقاي احمد خاتمي ماهي 400 هزارتومان درآمد داشت آيا زير بار اين گراني ها آخ نميگفت؟

وحید۱۳۹۱/۰۴/۱۰ ۱۱:۱۳

حضرت علی میفرماید اگر فقر از دری وارد شور ایمان از در دیگری خارج میشود
اخ که سهل است داریم ایمانمون از دست میدیم

مرصاد۱۳۹۱/۰۴/۱۰ ۱۱:۱۲

یه سر برو صف نانوایی، تره بار، مواد پروتینی.
گوشت و مرغ و برنج بماند.
خرج ها= درآمد با سه شغل + صاحب خونه

هموطن۱۳۹۱/۰۴/۱۰ ۱۱:۱۱

بچه گرسنه تا گریه نکند مادر به او شیر نمی دهد ایا مادر بدون شیر بپه را میتواند ساکت کند؟

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۱۰ ۱۱:۱۱

خطاب به آقای احمد خاتمی:
من، چشم، آخ نمیگم. اما این بچه 3 ساله که نمیفهمه استکبار در چه آرزوئی است. اون میوه دلش میخواد. گوشت می خواد. گردش می خواد. اگه این بچه آخ گفت شما ناراحت نشید یک وقت، بچه است دیگه ، نمی فهمه

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۱۰ ۱۱:۱۰

هیچ چیز برای یک مرد دردآورتر از آن نیست که یک بچه به پدر بگوید چرا تو خانه نداری چرا تو مسافرت نمی رویی چرا تو ماشین نداری چرا توی گرمای تابستان کولر نداری و خیلی چراهای دیگر....

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.