رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبربورس آمریکا هم‌رنگ جمهوری‌خواهان شد
2بازدید
۳۷

توقف صدور روادید زیارتی برای ایرانیان از سوی عربستان

سازمان حج و زیارت جمهوری اسلامی ایران با انتشار اطلاعیه‌ای، از توقف صدور روادید برای زائران ایرانی از سوی عربستان سعودی خبر داد. به این ترتیب، زائرانی که تاکنون روادید خود را برای سفر حج دریافت نکرده‌اند، با مشکل روبه‌رو شده‌اند.

توقف صدور روادید زیارتی برای ایرانیان از سوی عربستان
سازمان حج و زیارت جمهوری اسلامی ایران با انتشار اطلاعیه‌ای، از توقف صدور روادید برای زائران ایرانی از سوی عربستان سعودی خبر داد. این در حالی است که زائرانی که تاکنون روادید خود را برای سفر حج دریافت نکرده‌اند، با مشکل روبه‌رو شده‌اند.

به گزارش «تابناک»، سازمان حج و زیارت در اطلاعیه خود اعلام کرد، در یک اقدام پیش‌بینی نشده، مؤسسه ارائه خدمات عمره عربستان، از روز چهارشنبه مورخ ۳۱/۳/۹۱ سیستم صدور روادید و فرستادن اطلاعات افراد برای گرفتن روادید را برای برخی کشورهای اسلامی، از جمله جمهوری اسلامی ایران متوقف کرده و به این ترتیب، امکان صدور روادید از آن تاریخ تاکنون نبوده است.

با این حال، در این اطلاعیه آمده که همچنان برای آن دسته از افرادی که روادید گرفته شده، روزانه ۴۵۰۰ نفر عملیات اعزام انجام می‌شود، ولی شاید تاریخ اعزام دچار تغییراتی شود.

سازمان حج و زیارت همچنین اعلام کرد، دفتر نمایندگی این سازمان در عربستان سعودی در حال پیگیری موضوع است تا پیش از پایان کار ویزاهای گرفته شده، مشکل برطرف شود.

به این ترتیب، با اینکه سازمان حج و زیارت گفته بود، تلاش می‌کند بیش از یک و نیم میلیون زائر ایرانی را در سال جاری به عمره مفرده بفرستد و در همین راستا، می‌کوشد، امسال همه افرادی را که پیش از سال ۹۰ نام‌نویسی کرده بودند، به مکه اعزام کند، با این تصمیم عربستان، در این راه مانع به وجود آمده است.

گفته می‌شود، بر خلاف رایزنی‌های پیشین، عربستان اعلام کرده ایران در سال جاری، هفتصد هزار سهمیه عمره داشته و این میزان به پایان رسیده است.

اما با اینکه علت اعلام شده از سوی عربستان چنین می‌نمایاند که ماجرا دارای جنبه‌ای معمول و اداری است، توجه به کش‌و‌قوس‌های روابط ایران و عربستان در چند ماهه گذشته، می‌تواند بیانگر جنبه‌های دیگری از این موضوع نیز باشد.

در این باره باید گفت که در ماه‌های اخیر سردی روابط و تقابل‌های غیر مستقیم ایران و عربستان در موضوعات گوناگون منطقه‌ای و جهانی، به اوج خود رسیده و در مقاطع گوناگون، شاهد موضع‌گیری‌ها، اظهارنظر‌ها و اقدامات خصمانه متعدد از سوی مقامات سعودی علیه ایران بوده‌ایم.

همچنین حمایت شدید عربستان از امارات در موضوع جزایر ایرانی خلیج‌فارس، همراهی بی‌سابقه این کشور با مواضع کشورهای غربی در موضوع هسته‌ای و تحریم‌های ایران و بالا‌تر از همه، اعدام چندین نفر از شهروندان ایرانی در عربستان، از جمله مهمترین اقدامات دشمنانه عربستان علیه ایران بوده است.

به این ترتیب، می‌توان گفت اگر موضوع توقف صدور روادید برای زائران ایرانی را نیز برنامه‌ای جدید از سوی این کشور و در راستای اقدامات ضدایرانی آن بدانیم، چندان بیراه نرفته‌ایم!
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

نوح۱۳۹۱/۰۴/۱۲ ۰۸:۵۹

مشکلی نیست همه کسانی که ثبت نام کردند هر هفته به حج مستمندان بروند یعنی نماز جمعه .
عربستان خودش میاد دنبال ایرانیان عزیز . مطمئنم

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۱۲ ۰۸:۴۹

اگر ما ايراني ها عاقل باشيم بجاي اينكه اونها به ما رواديد ندن ما چند سال حج را تحريم كنيم ميان التماس كه بريم حج.

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۱۲ ۰۸:۴۸

اينهام چيزي توليدي نداشتن تحريم كنند حج رو تحريم كردند والبته دست پيش گرفتن ما بايد زودتر اينكارو ميكرديم

ابراهیم۱۳۹۱/۰۴/۱۲ ۰۸:۴۴

با سلام
اگر هر ایرانی برای حج و سوغات و خرید 3000000میلیون خرج کنه میشه
3000000*700000=2100000000000تومن

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۱۲ ۰۸:۳۶

باسلام من خودم یازدهم عازم بودم اما کنسل شده.اما حتما حکمتی داره.ما زیر بار خفت شیعه نمیریم.اگه هزار سال هم ویزا ندادند ما پیرو علی (ع) هستیم و یک قدم هم عقب نمیریم

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۱۲ ۰۸:۰۱

یعنی ترفند دیگر -اعلام جنگ -مکردیگر-خدالعنت شان کند

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۱۲ ۰۷:۴۹

سلام . يه اشنايي داشتيم . وضع ماليش خيلي بد بود . 2سال دخترش توعقد بود و آبرومند. دقيقا" زمان ثبت نامهاي آخرين دوره حج فوت كرد.من هم ميخواستم 3 تا حج براي خانوادم ثبت نام كنم .پول حجم رودادم به خانوادش تا يه كوچولو گره شون رو بازكنه. اصلا" هم پشيمون نيستم . هم وطناي عزيز حجتون همينجاست ، به دنبال خدا توذهنتون ، تو دلتون ، توخونتون ، تو كوچه پس كوچه هاي شهرتون بگردين . ياعلي

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۱۲ ۰۷:۴۶

قبل از اين كاربايدايران پيش دستي مي كردوزائراعزام نمي كرد.
اقدامات عربستان توهين به قداست انسانهاست.حاجي نشوم بهتر... تاننگ پشيماني

سید۱۳۹۱/۰۴/۱۲ ۰۷:۰۶

ما باید خیلی زودتر از اینا قبل اینکه عربا این جسارتو کنن خودمون این کارو می کردیم . ببینید چقد فرقشه عزت با ذلت

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۱۲ ۰۶:۴۹

ما خيلي وقت است كه مي گفتيم اين كار را بكنيد تا با خفت اين كار نكنند به حرف مارسيديد اگر اقا يا خانم چند سال منتظر بشويد بهتر نيست تا در انجا به شما بي احترامي شود20 سال راه كربلا بسته بود الان باز شده چي شد مكه هم هميطور

shirin۱۳۹۱/۰۴/۱۲ ۰۳:۳۴

به همون خدای قادر و توانا قسم میخورم که خدا راضی نیست شما ملت پولتونو بکنین تو حلقوم این سعودیهای خبیث که اونها برن تو پاریس قمار خونه باز کنند. برای جند سال هم که شده این پولها رو صرف مدرسه سازی و کارهای خیر کنید. بکذارید خدا در دلهایتان خانه کند. به خدا قسم که خدا این کار را بیشتر میپسندت .

saeid۱۳۹۱/۰۴/۱۲ ۰۲:۴۹

بعد از اعدام 18 نفر از هموطنان این بدترین خبری است که از عربستان
می رسد . واقعا سفارت ایران و سفیر ایران در عربستان چکار می کنه؟

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۱۲ ۰۲:۴۰

قبلا باید خودمان از رفتن به آنجا صرف نظر می کردیم وقتی عربها تمامیت ارضی مان را هدف می گیرند و هموطنانمان را اعدام می کنند و ما همچنان به آنحا می رویم نشان می دهد که یک چیزیمان هست

محمد۱۳۹۱/۰۴/۱۲ ۰۱:۴۳

مکه تنها متعلق به آل سعود نیست به همه مسلمانان سراسر کره زمین تعلق دارد.

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۱۲ ۰۰:۱۱

سلام
فکر کنم صاحبشون مرده قراره جنگ بشه بهتره اصلا کسی نره الکی توی دعوای قبیله ای کشته بشه

جیمز باند۱۳۹۱/۰۴/۱۱ ۲۳:۴۰

من بیخود جیمز باند نشدم . خیالتان راحت صد در صد ملک عبدا... مرده و در حال آماده سازی شرایط هستند .حاضرم شرط ببندم.

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۱۱ ۲۲:۲۸

عجب، نمیدونم درست به خاطر میارم یا نه ولی یک جایی خوانده بودم که یکی از برنامه های حضرت حجت (عج) آزادسازی مکه هستش، همیشه با خودم فکر می کردم مکه که آزاد هست، هر کسی بخواهد می رود و می آید، اما کم کم به آنسویی پیش می ریم که دیگر آزد نیست.

علی روح اللهی۱۳۹۱/۰۴/۱۱ ۲۲:۲۰

باسلام
به مسئولین محترم سازمان حج و زیارت عرض می کنم که در گفتگوها عزت اسلامی و غیرت دینی و ایرانی را در نظر داشته باشند.
کشور ما کشور امام زمان (عج) و پیروان اهل بیت عصمت و طهارت (ع) است کشور غیرت مندان و شهیدان که هیچگاه تن به ذلت و حقارت نخواهد داد آن هم در مقابل یک سفر عمره مستحبی که از عبادات است و باید با قصد قربت انجام شود.

جواد۱۳۹۱/۰۴/۱۱ ۲۲:۰۱

در طول دوران روی کار آمدن آل سعود در حجاز و ایجاد به اصطلاح عربستان ، دیدگاه های تنگ نظرانه و قبیله محور بر این کشور حاکم شده است . این دیدگاه و خاندان ظرفیت اداره اماکن مقدس اسلامی را که از مذاهب مختلف تشکیل شده است ندارد . بنا بر این بر همه مسلمانان به طور عموم و همه حکام کشورهای اسلامی به طور خاص و از علمای مسلمان بالاخص انتظار می رود که فکر اساسی برای اداره اماکن مقدسه در مکه و مدینه بنمایند و از تمام مذاهب و کشورهای اسلامی خواسته شود تا این دو مکان مقدس را با سرمایه مسلمانان مدیریت کنند و دست فرقه گرای آل سعود را از حرم امن الهی دور کنند.

حسن۱۳۹۱/۰۴/۱۱ ۲۱:۴۸

عزيزاتي كه مي گفتند اگر ايرانيها به حج نروند عربها بر شكست مي كنند ودست ما را مي بوسند حالا توجه كنند كه ديگر انها نيز تمايلي به حضور ايرانيان ندارند پس بياييد دست از تند رويها برداريم و باساير مسلمانان مهربان باشيم و بر طبل وحدت بكوبيم

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۱۲ ۰۷:۵۵

حسن جان اگر طبق طبق طلا براي اين وهابيون بفرستي باز هم مشكل آنها با خاندان پيامبر و شيعيان اهل بيت اوست نه ايراني

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۱۲ ۰۲:۳۲

در ورزش ها هم اگر دیده باشید بازیکن ها همیشه در اوج و زمانی که قابل احترام هستند از فوتبال خداحافظی می کنند اگر طرف انقدر بماند که افت کند و بعد بیرونش کنند دیگر هیچ کس نه برایش اشکی می ریزد و نه احترامی و می گویند خوب شد که رفت.

بهتر بود در پاسخ به بسیاری از گستاخی های عربستان مثل قضیه خلیج فارس که تمامیت ارضی ما را هدف گرفته و مورد اعدام ایرانیان ما حتی اگر روابط سیاسیمان را قطع نمی کردیم از رفتن به حج و فرستادن پول به جیب آنها برای ادامه کارشان خودداری می کردیم. حالا دیگر فایده ای ندارد و مثل آن بازیکنی شده ایم که اخراجمان کرده اند...

ali۱۳۹۱/۰۴/۱۱ ۲۳:۵۳

از کی منافقان و کافران از خدا بی خبر آل سعود وهابی مسلمان شده اند من صاحب آن خانه عزیز سوگند میخورم که آنها تا ابد مسلمان نشوند تا اینکه مهدی فاطمه آنها را از آن شهر مقدس بیرون کند.

امید۱۳۹۱/۰۴/۱۱ ۱۸:۵۳

قبل از آنکه آنها ما را کلا ممنوع الورود کنند بهتر این بود حداقل در این مورد پیش دستی می کردیم

ایرانی۱۳۹۱/۰۴/۱۱ ۱۸:۲۴

هردم از این باغ بری میرسد.سه چهار ساله منتظریم نوبت حجمون برسه حالاهم از صدقه سر سعودیها اینجوری شد

گنزق۱۳۹۱/۰۴/۱۱ ۱۸:۱۸

آیا حج با خفت هم واجب است؟ حتی اگر *مستطیع* باشی؟

علی۱۳۹۱/۰۴/۱۲ ۰۸:۴۹

این حج با خفت نیست. وقتی بعد از نماز هزاران ایرانی شیعه در بین زایران خانه خدا خودنمایی می کنند تازه متوجه عزت ایرانیان می شوی. در واقع عربستان آرزویش اینست که ایرانیان به حج نیایند

امیر۱۳۹۱/۰۴/۱۱ ۲۲:۴۹

انکس که حج را واجب کرده خودش شرایطش را نیز بیان کرده و خفت و عزتی که ما تشخیص میدهیم ملاک عدم وجوب حج نیست

ليدا۱۳۹۱/۰۴/۱۱ ۱۷:۵۸

علت عدم صدور رواديد مرگ ملك عبداله است و اينكه دولت عربستان مي خواهد زايران چند كشور مسلمان فعال و مخالف در اين زمان در كشورش نباشد تا از بروز مشكلات احتمالي جلو گيري كند و فقط هم مربوط به ايران نمي باشد.

امبر۱۳۹۱/۰۴/۱۱ ۱۷:۵۶

باسلام
درسته که همه مسلمانان دوست دارند به زیارت خانه خدا بروند ولی باور کنید در حال حاضر رفتن به زیارت خانه خدا و ریختن پول به جیب فصابان سعودی چندان عاقلانه نمی باشد پس بهتر است مسئولین ما از این فرصت اسفتاده کرده با عربستان که شمشیر را از رو بسته است قطع رابطه کنند. میدونم چاپ نمی شود ولی به گوش مسئولین برسانید.

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۱۲ ۰۱:۴۳

این حضور برای حج که هزینه هنگفتی را به جیب وهابیها می زنه خودش تخریب اماکن مقدس شیعه رو ساده تر هم میکند.

یه نفر۱۳۹۱/۰۴/۱۲ ۰۱:۴۳

یعنی اونا به خاطر چند زائر ایرانی جلوی تخریب رو میگیرین ؟
تخریب کارشونه و براشون فرقی نمیکنه.
ریختن پول تو شکم اینا،یعنی کشتار مردم تو بحرین و قدرت گرفتنه بیشترشون

محمد۱۳۹۱/۰۴/۱۱ ۲۱:۴۶

دوست عزیز وهابی ها در عربستان دقیقا منتظر این کار هستند.همین حضور زایرین باعث میشود تا انها نتوانند به تخریب اماکن مقدسه ادامه دهند.

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۱۱ ۱۷:۴۰

قرا بوده دهم اعزام بشیم. اما هنوز بلاتکلیف هستیم. نه مسئولین حج و زیارت و نه مسئول کاروان پاسخگو هستند
همه برنامه های کاری و زدگیمون به هم ریخته

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۱۲ ۰۸:۱۳

مومن این بول رو الان خرج مردم فقیر شهرت کن..

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۱۱ ۲۲:۳۷

حج می خواین مشرف بشین.. نه پیک نیک!
کمی صبر و توکل.. دعا کنید هر چه خیره همون پیش بیاد.
مسئولین حج بنگان خدا چی بگن وقتی نمی دونن سرانجام این وهابی ها چه می کنن؟
برنامه های زندگیتون بهم ریخته، عزیزم کنسل کن خلاص!

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۱۱ ۱۷:۳۸

یک ریگی به کفش شون هست..

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.