آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
1بازدید

40 درصد تماس های اورژانس مزاحمت است

مدیر روابط عمومی اورژانس تهران گفت: حدود 40 درصد از تماس گرفته شده با اورژانس مزاحمت های تلفنی است.
 
حسن عباسی در گفتگو با مهر اظهار داشت: روزانه 16 هزار تماس با اورژانس تهران گرفته می شود که حدود هزار و 400 تماس_نزدیک به 9 درصد- آن عملیاتی می شود. 14 هزار و 600 تماس دیگر مربوط به مشاوره، تماس اشتباهی و مزاحمت است که حدود 40 درصد آن مزاحمت است.این تعداد مزاحمت توان زیادی را از اپراتورها گرفته و خطهای تلفن را اشغال می کند.
 
وی افزود: مزاحمت ها به دو دسته تقسیم می شود. گروه اول افرادی هستند که تنها مزاحمت آن برای اپراتورها است و طرح پرسش های بی ارتباط قصد مزاحمت دارند. دسته دوم افرادی هستند که با طرح ادعای دروغ امدادگران را به عملیات های دروغ می فرستند.
 
مدیر روابط عمومی اورژانس درباره امکان بررسی صحت تماس افراد گفت : ما نمی توانیم همه شهروندان را چوپان دروغگو در نظر بگیریم. در کار ما ثانیه ها حیاتی است و بلافاصله بعد از هر تماس امدادگران راهی محل حادثه می شوند. البته برخی تماس های مشکوک بررسی می شود. همکاران ما تماس های کودکان که تقاضای کمک دارند را هم جدی گرفته و برای امدادرسانی راهی محل حادثه می شوند.اگر بخواهیم همه تماس ها را بررسی کنیم روند کمک رسانی به بیمار با تاخیر روبرو می شود.
 
وی با اشاره اینکه بیشتر مزاحمت ها از طریق تلفن های اعتباری و باجه های همگانی انجام می شود خاطر نشان کرد، در اوژانس دایره حقوقی وجود دارد که از طریق مخابرات و مراجع قضایی موضوع مزاحمت ها را بررسی کرده و با مزاحمان برخورد قانونی می کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.