آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
3بازدید

نماینده تونس در اجلاس جهانی زنان و بیداری اسلامی ؛

جمهوری اسلامی مانع پیشرفت زنان نیست

پیش از این به دلیل تبلیغات سوء علیه ایران ذهنیت بدی نسبت به این کشور داشتم اما امروز معتقدم جمهوری اسلامی مانع پیشرفت زن ایرانی نیست

نماینده تونس در اجلاس زنان و بیداری اسلامی گفت: معتقدم جمهوری اسلامی مانع پیشرفت زن ایرانی نبوده و آن‌ها در تمام جنبه‌ها فعال هستند.

به گزارش خبرنگار ایلنا، مصطفی عثمان نماینده سودان در ابتدای این اجلاس هیات رییسه نخستین اجلاس بین المللی زنان و بیداری اسلامی را معرفی و برنامه‌های این اجلاس را بیان کرد.

در ادامه این اجلاس نماینده تونس ضمن تاکید بر همت والای زنان ایرانی گفت: پیش از این به دلیل تبلیغات سوء علیه ایران ذهنیت بدی نسبت به این کشور داشتم، اما امروز معتقدم جمهوری اسلامی مانع پیشرفت زن ایرانی نبوده و آن‌ها در تمام جنبه‌ها فعال هستند.

وی در پایان سخنرانی خود با بیان اینکه به برکت خون شهدا ۴۲ درصد از زنان تونسی محجبه هستند به قرائت سرود آزادی خواهی تونس پرداخت که این موجب وجد حاضران در اجلاس شده و برای دقایقی سرود ملی تونس در سالن خوانده شد.

در ادامه علی اکبر ولایتی دبیر مجمع جهانی بیداری اسلامی و محمود احمدی‌نژاد رییس جمهور ایران به سخنرانی پرداختند.

گفتنی است سردار نقدی نیز جزو مهمانان حاضر در این اجلاس بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.