آخرین خبرآیت‌الله وحید خراسانی در بیمارستان‌ بستری شد
1بازدید

اجراي زوج و فرد از در منازل در صورت تداوم آلودگي‌

معاون عمراني استاندار تهران با بيان اينكه وضعيت هواي تهران در شرايط «هشدار» قرار گرفته است گفت: در صورتي كه آلودگي تشديد شده و آلودگي تداوم يابد، كميته هماهنگي و نظارت مواقع اضطراري آلودگي هوا را تشكيل خواهيم داد و احتمال اجراي طرح زوج و فرد از در منازل نيز وجود دارد.
 
مهندس محمدرضا محمودي در گفت‌وگو با ايسنا، گفت: روز سه‌شنبه غلظت ذرات معلق كمتر از 2/5 ميكرون در شرايط «هشدار» قرار دارد.
 
وي افزود: با توجه به اينكه شرايط هوا در وضعيت «هشدار» قرار دارد، لذا توصيه مي‌شود بيماران قلبي - ريوي، افراد داراي تنگي نفس، جانبازان شيميايي، افراد مسن و خردسالان، از ترددهاي غيرضروري در سطح شهر بويژه مراكز شهر خودداري كنند.
 
معاون عمراني استاندار تهران تصريح كرد: در صورتي كه شرايط فعلي هوا تشديد و تداوم يابد، جلسه كميته هماهنگي و نظارت مواقع اضطراري آلودگي هوا تشكيل مي‌شود و احتمال تصويب اجراي طرح زوج و فرد از در منازل نيز وجود دارد؛ چرا كه اين طرح يكي از طرح موفق سال 89 براي كاهش آلودگي هوا بود.
 
دكتر رسول علي اشرفي‌پور، مديركل محيط زيست استان تهران نيز در اين خصوص به ايسنا گفت: بر اساس اطلاعات رسيده از ايستگاه‌هاي سنجش‌آلودگي‌ هواي شهر تهران بر ميزان غلظت كليه آلاينده‌ها نسبت به روز گذشته در همين ساعت افزوده شده است. به اين ترتيب ميانگين ذرات معلق كمتر از 2/5 ميكرون فراتر از حد مجاز است.
 
وي تصريح كرد: ايستگاه‌هاي ستاد بحران، شهرداري منطقه 4، پارك شكوفه، دانشگاه علم و صنعت و قلهك به لحاظ آلاينده ذرات معلق كمتر از 2/5 ميكرون در شرايط «ناسالم» است.
 
مديركل محيط زيست استان تهران خاطرنشان كرد: گزارش هواشناسي حاكي از آسماني صاف در پاره‌اي از نقاط وزش باد و گرد و غبار است كه به اين ترتيب انتظار مي‌رود شاخص كيفيت هوا در شرايط «ناسالم» براي گروه‌هاي حساس باقي بماند.
 
وي به اثرات بهداشتي آلاينده ذرات معلق كمتر از 2/5 ميكرون در شرايط «ناسالم» اشاره كرد و گفت: افزايش احتمال علائم تنفسي در افراد حساس، تشديد بيماري قلبي و ريوي، مرگ و مير زودرس در افراد مبتلا به بيماري‌هاي قلبي، ريوي و افراد مسن بخشي از اثرات اين آلاينده است لذا توصيه مي‌شود افراد مبتلا به بيماري‌هاي قلبي و ريوي، سالمندان و كودكان فعاليت‌هاي طولاني مدت در فضاي باز را كاهش دهند.
 


تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.